English (United Kingdom)
Home O nama Društvena odgovornost
Ispis PDF

Društvena odgovornost

Aktivnim sudjelovanjem u promicanju vrijednosti društveno odgovornog poslovanja, tvrtke doprinose održivom razvoju ne samo u okvirima hrvatskog gospodarstva, već i na globalnoj društveno-ekonomskoj razini.

Veličina i snaga COMBIS-a nosi sa sobom i odgovornost uključivanja u inicijative za dobrobit održivog razvoja. Stoga se, COMBIS svjestan odgovornosti koju pozicija vodećeg hrvatskog sistem integratora sa sobom nosi, u ožujku 2007. godine priključio Global Compact inicijativi pokrenutoj od strane Ujedinjenih naroda. Postavši tvrtkom članicom, COMBIS se obvezao u svom poslovanju promicati načela poštivanja ljudskih i radnih prava, očuvanja okoliša te suzbijanja svih oblika korupcije.

Kao tvrtka s izraženim osjećajem za dobrobit, kako svojih korisnika i djelatnika, tako i šire društvene zajednice, COMBIS veliku pažnju polaže i pomaganju potrebitima te kontinuiranom  razvoju humanitarne svijesti.

Tako COMBIS poštujući načelo društveno odgovornog poslovanja već dugi niz godina sustavno radi na unapređivanju odnosa s korisnicima i partnerima, djelatnicima, dobavljačima, javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djeluje.  

Poslujući odgovorno danas, stvara se čvrst temelj za sveopću dobrobit i bolju kvalitetu življenja budućih generacija.

"The price of greatness is responsibility."
Winston Churchill


 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test