English (United Kingdom)
Home O nama Ljudski potencijali
Ispis PDF

Ljudski potencijali

Kako odgovoriti sve većim izazovima industrije i tržišta s kojima se svakodnevno suočavamo? Kako graditi tvrtku čije ime izaziva poštovanje okoline? Kako biti uspješan?
Mi smo odgovore na ova pitanja definirali svojom politikom zapošljavanja:

PRAVI ČOVJEK NA PRAVOME MJESTU U PRAVO VRIJEME.

Svjesni činjenice kako nas samo ljudski kapital razlikuje od konkurencije jer su tehnologije svima jednako dostupne, područje upravljanja ljudskim potencijalima držimo jednim od fokusa svoje strategije. Kontinuirano unapređujemo naše procese upravljanja ljudskim potencijalima te ih usavršavamo i prilagođavamo novim okolnostima na tržištu. Za nas su naši djelatnici uistinu najvredniji kapital te im to uvijek nastojimo i dokazati.

Pažljivim pristupom zapošljavanju, kao i sustavnim provođenjem motivacijskih mjera, profesionalnog razvoja djelatnika i praćenja njihove uspješnosti, stvaramo okruženje u kojemu želja za uspjehom pojedinca postaje osnovni alat za postizanje uspjeha tvrtke u cjelini.

Adekvatnim sustavom nagrađivanja motiviramo svoje djelatnike na orijentiranost ka rezultatu, kao i na razvijanje poslovnih vrijednosti koje COMBIS traži na svim razinama.

COMBIS želi uvijek ići naprijed, brže, bolje i više. Naši djelatnici su garancija našeg uspjeha, kao i naša najjača konkurentska prednost.

Zapošljavanjem mladih i obrazovanih ljudi, ulaganjem u njihovu edukaciju i stručno usavršavanje kroz razne stručne škole, seminare, radionice širom svijeta, a od 2008. godine i organiziranjem internih programa školovanja kroz COMBIS Akademiju, COMBIS je uspješno izgradio svoje prepoznatljivo mjesto na regionalnom informatičkom tržištu.

Ukoliko i Vi želite postati dio COMBIS tima, molimo Vas detaljnije informacije potražite ovdje.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test