English (United Kingdom)
Home O nama Profil tvrtke
Ispis PDF

Profil tvrtke

COMBIS se tijekom godina razvio u regionalnog sistem integratora sa značajnim iskustvom u savjetovanju, razvijanju, uvođenju, integraciji i održavanju cjelovitih složenih sofisticiranih informatičko-aplikativno-komunikacijskih rješenja po načelu ''ključ u ruke''.

Osnovan 1990., COMBIS 2010. godine postaje članicom T-HT Grupe, čime je tržištu predstavljen širok spektar objedinjenih informatičko - telekomunikacijskih poslovnih rješenja i usluga.

S osam servisnih lokacija u Hrvatskoj, u mogućnosti smo u roku od sat vremena doći do bilo koje lokacije na području Hrvatske, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Osim toga, više smo godina aktivni i u regiji, sa sjedištem u Sarajevu te tri servisne lokacije u Bosni i Hercegovini, te u Srbiji sa sjedištem u Beogradu.

COMBIS je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k ponudi cjelovitih poslovnih rješenja. Stoga je razvijen širok portfelj rješenja i usluga za rastuće potrebe te inovativne zahtjeve korisnika, a integracijom naprednih tehnologija pružamo cjelovita poslovna rješenja, izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika. Osim toga, COMBIS je neovisan o tehnologiji što nam omogućuje podržavanje svih vodećih svjetskih platformi.

COMBIS je usmjeren na razvoj

  • aplikativnih rješenja,
  • komunikacijskih rješenja,
  • sigurnosnih rješenja i
  • sistemskih rješenja,

te pružanje usluga

  • razvoja i integracije ICT rješenja,
  • upravljanja ICT infrastrukturom te
  • podrške.

Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, COMBIS je danas među vodećim ICT tvrtkama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga¹ i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj2 prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

COMBISov Sustav upravljanja kvalitetom je certificiran u skladu sa normom ISO 9001:2015, dok je Sustav upravljanja sigurnošću certificiran u skladu s ISO 27001 standardom.

 

1Izvor: IDC Adriatic Region IT Services Market 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares, 08./2012.

2Izvor: Croatia IT Services Market 2018–2022 Forecast and 2017 Vendor Shares

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test