English (United Kingdom)
Home O nama Profil tvrtke
Ispis PDF

Profil tvrtke

COMBIS se tijekom godina razvio u regionalnog sistem integratora sa značajnim iskustvom u savjetovanju, razvijanju, uvođenju, integraciji i održavanju cjelovitih složenih sofisticiranih informatičko-aplikativno-komunikacijskih rješenja po načelu ''ključ u ruke''.

Osnovan 1990., COMBIS 2010. godine postaje članicom T-HT Grupe, čime je tržištu predstavljen širok spektar objedinjenih informatičko - telekomunikacijskih poslovnih rješenja i usluga.

S osam servisnih lokacija u Hrvatskoj, u mogućnosti smo u roku od sat vremena doći do bilo koje lokacije na području Hrvatske, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Osim toga, više smo godina aktivni i u regiji, sa sjedištem u Sarajevu te tri servisne lokacije u Bosni i Hercegovini, te u Srbiji sa sjedištem u Beogradu.

COMBIS je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k ponudi cjelovitih poslovnih rješenja. Stoga je razvijen širok portfelj rješenja i usluga za rastuće potrebe te inovativne zahtjeve korisnika, a integracijom naprednih tehnologija pružamo cjelovita poslovna rješenja, izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika. Osim toga, COMBIS je neovisan o tehnologiji što nam omogućuje podržavanje svih vodećih svjetskih platformi.

COMBIS je usmjeren na razvoj

  • aplikativnih rješenja,
  • komunikacijskih rješenja,
  • sigurnosnih rješenja i
  • sistemskih rješenja,

te pružanje usluga

  • razvoja i integracije ICT rješenja,
  • upravljanja ICT infrastrukturom te
  • podrške.

Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unapređujući kvalitetu rada i radnog okruženja, COMBIS je danas među vodećim ICT tvrtkama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga¹ i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj2 prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

Kao društveno odgovorna tvrtka, COMBIS je od samog začetka član Global Compacta inicijative za društveno odgovorno poslovanje koju su pokrenuli Ujedinjeni narodi. COMBISov Sustav upravljanja kvalitetom je certificiran u skladu sa normom ISO 9001:2015, dok je Sustav upravljanja sigurnošću certificiran u skladu s ISO 27001 standardom.

 

1Izvor: IDC Adriatic Region IT Services Market 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares, 08./2012.

2Izvor: Croatia IT Services Market 2017–2021 Forecast and 2016 Vendor Shares

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test