English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Zorislav Sić novo pojačanje COMBISovog prodajnog tima
E-mail Ispis PDF

Zorislav Sić novo pojačanje COMBISovog prodajnog tima

zorislav_sic120x80Zagreb, 17. veljače 2017. - COMBIS je osnažio prodajni tim za financijski sektor.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS dobio je novo pojačanje u Zorislavu Siću koji je dolaskom u COMBIS preuzeo poziciju voditelja ključnih korisnika u financijskom sektoru. Sić posjeduje više od 20 godina iskustva rada u ICT sektoru, na tržištu Hrvatske, ali i šire regije.

Kako sam kaže, dugogodišnji rad s različitim klijentima u sektoru omogućio mu je jako dobro poznavanje prilika, trendova i poslovnih potreba tržišta.

'COMBIS je etablirana ICT kompanija, posebice u financijskom sektoru, što je istodobno i plus i minus za mene. Izazov je jako dobru poziciju učiniti još boljom, no uz tehnologije koje razvijamo i/ili implementiramo, uvjeren sam da će zadovoljstvo naših korisnika u nadolazećem razdoblju biti na još višoj razini', kaže Sić.

Sić je rođen u 1967. godine Zagrebu. Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu sa zvanjem diplomiranog inženjera elektrotehnike, smjer računarstvo.

Poslovna iskustva stjecao je u tvrtkama Programska kuća i S&T Hermes Plus na poslovima razvoja softvera, sistemske integracije i prodaje. U ICT zajednici postao je prepoznatljivo ime kompanije IBM, u kojoj je radio preko 15 godina u prodaji, kako na domaćem tako i na regionalnom tržištu.

 


 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test