English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti COMBIS Technology Day 2017
Ispis PDF

COMBIS Technology Day 2017

COMBIS Technology Day, koji smo organizirali u suradnji s partnerom, tvrtkom Cisco, održao se 23. ožujka 2017. u hotelu DoubleTree by Hilton, Ul. grada Vukovara 269a.

Na ovogodišnjem, petom po redu, COMBIS Technology Dayu pozabavili smo se analizom poslovnih i tehnoloških prioriteta u posljednjih 5 godina, predstavili aktualne tehnološke trendove, rješenja, usluge i tehnologije pomoću kojih možete dovesti svoje poslovanje na veću razinu uspješnosti!

Raspored događanja:

08:30 – 09:00 Registracija sudionika
09:00 – 09:15 Uvod
09:15 – 09:45 IT Market Overview
Tatjana Peček, COMBIS
09:45 – 10:15 Digitalizacija poslovanja je timski sport (Cisco Spark)
Pero Gvozdenica, Cisco
10:15 – 10:45 COMBIS kao pratilac u cybersecurity džungli
Bojan Alikavazović, COMBIS
10:45 – 11:05 Pauza za kavu
11:05 – 11:35 Poslovne prednosti uvođenja COMBIS SD-WAN
(Software Defined WAN) koncepta

Domagoj Pehar, COMBIS
11:35 – 12:05 ITSM & Asset u službi business/digital transformation kompanije
Berislav Lastrić i Veljko Stanojević, COMBIS
12:05 – 12:35 Implementacija Veeam rješenja u financijskoj industriji
Bruno Šunjić, COMBIS
12:35 – 12:45 Nagradna igra
12:45 Ručak


Detaljnji raspored pogledajte ovdje:

08:30 – 09:00
Registracija sudionika


09:00 – 09:15

Uvod
Domagoj Pehar, COMBIS09:15 – 09:45

IT Market Overview

Tatjana Peček, COMBIS

Nakon uvodnog predavanja slijedi predstavljanje rezultata istraživanja koje je COMBIS proveo zadnjih 5 godina uoči Technology Daya. Saznajte koja su, prema mišljenju samih sudionika, tri strateška poslovna cilja za IT u 2017. godini te koje su tehnologije prepoznate kao one koje će potaknuti uvođenje inovacija u poslovanje kompanija!

Poslušajte analizu poslovnih i tehnoloških prioriteta u posljednjih 5 godina, otkrijte kako mi vidimo razvoj IT industrije te što mislimo da će IT donijeti poslovanju u budućnosti!


09:45 – 10:15
Digitalizacija poslovanja je timski sport (Cisco Spark)

Pero Gvozdenica, Cisco

Digitalna tehnologija čini razliku u poslovanju kroz nekoliko važnih čimbenika. Osim što omogućuje efikasniju komunikaciju timova unutar organizacije, ujedno olakšava suradnju prema partnerima i korisnicima te osigurava brži pronalazak željene informacije ili stupanje u kontakt s ekspertom.

Cisco je dizajnirao Spark kako bi timovima omogućio snažniji fokus na poslovanje, a ne na alate koje koriste. Razmjenjujte poruke, održavajte sastanke, zovite koga hoćete, kada hoćete, kamo hoćete. Usluga je u cloudu i stalno je osvježavana. Radite s bilo kojeg mjesta, u bilo koje doba: jednostavna, sigurna, cjelovita platforma za poslovnu suradnju sada je tu. Poslušajte predavanje i iskoristite sve prednosti koje Spark pruža!


10:15 – 10:45
COMBIS kao pratilac u cybersecurity džungli
Bojan Alikavazović, COMBIS

Uz današnje nepregledno more cyber džungli, gdje su napadi sve kompleksniji i opakiji, a broj im se samo povećava, osjećate li da investicija u tehnologiju nije dovoljna i da polako gubite korak s potrebama?

COMBIS vam priskače u pomoć s inovativnim Managed Security konceptom usluge koji vam omogućava da ste uvijek korak ispred malicioznih hackera. Osiguravamo resurse s potrebnim kompetencijama za borbu sa cyber zlikovcima, metodologiju i alate. Poslušajte kako vam možemo skinuti teret s leđa i pružiti sigurnost za vaše IT resurse i poslovne podatke.


10:45 – 11:05
Pauza za kavu


11:05 – 11:35
Poslovne prednosti uvođenja COMBIS SD-WAN (Software Defined WAN) koncepta

Domagoj Pehar, COMBIS

Jedan od glavnih ciljeva povećanja uspješnosti modernih kompanija je provedba digitalne transformacije koja je u velikoj mjeri praćena trendovima kao što su cloud/hybrid cloud, mobilnost korisnika, IoT. Digitalna transformacija spaja ljude, strojeve, stvari i podatke s ciljem veće učinkovitosti i unapređenja korisničkog iskustva što značajno podiže ljestvicu zahtjeva koje mora pružiti WAN mreža sljedeće generacije.

Dođite i uvjerite se kako COMBIS tim koristeći Cisco SDN tehnologiju integrira SD-WAN koncept u vašoj mreži kroz niz praktičnih i korisnih primjera (automatizacija praćenja asseta, QoS-a, troubleshootinga, upravljanja adresnim prostorom i sl.).


11:35 – 12:05
ITSM & Asset u službi business/digital transformation kompanije

Berislav Lastrić i Veljko Stanojević, COMBIS

Brzina današnjeg posla i novih poslovnih zahtjeva prema kompaniji i njenoj IT organizaciji zahtijeva transformaciju dosadašnjeg načina rada. Korisničko iskustvo i operativna izvrsnost su glavni zadaci koje korištenjem ITSM/Asset alata možemo dovesti na nivo u kojem ćemo kvalitetnije i brže ispunjavati postavljene ciljeve, imati transparentan i strukturiran uvid u poslovne i IT servise te što je najvažnije imati punu kontrolu u smislu planirano – realizirano. Dodatno, navedeno rješenje u sinergiji s IAM alatom omogućava zatvoreni krug (lifecycle) upravljanja i kontrole u Identity & Access Management području.


12:05 – 12:35
Implementacija Veeam rješenja u financijskoj industriji

Bruno Šunjić, COMBIS

U ovoj studiji slučaja ćemo predstaviti Veeam Backup&Replication rješenje 'Always-On Enterprise' koje omogućava dostupnost kompanija 24/7/365, ali i backup administratorima miran san. Saznajte kako je izgledala implementacija ovog Veeam rješenja u financijskoj industriji.

Pričat ćemo o razlozima, izazovima i prednostima koje se mogu postići zamjenom postojećeg backup rješenja s Veeam Availability Suiteom.


12:35 – 12:45
Nagradna igra


12:45
Ručak

Nakon radionice pozivamo vas da nam se pridružite na druženju uz ručak. Troškove organizacije radionice u potpunosti snose organizatori.

Prijave traju do 21. ožujka 2017.


combistechnologyday2016_emailer_footer_plava_crta

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test