English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti COMBIS u finalu prestižne European IT & Software Excellence Awards 2017
E-mail Ispis PDF

COMBIS u finalu prestižne European IT & Software Excellence Awards 2017

mariovojvoda120x80 COMBISova Big Data platforma Husky za bankarstvo finalist je u kategoriji Big Data, IoT or Analytics rješenje godine.
Vodeći regionalni sistem integrator COMBIS je u finalu prestižne nagrade European IT & Software Excellence Awards 2017 u kategoriji Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year.

European IT & Software Excellence Awards nagrađuje najbolja cjelovita poslovna rješenja i izvrsnost usluge diljem cijele Europe.

"Iznimno smo ponosni što smo s našim Big Data rješenjem Husky za bankarstvo u finalu ove cijenjene europske nagrade. Odluku žirija saznat ćemo 30. ožujka na dodjeli nagrada u Londonu i premda se nadamo da ćemo nagradu osvojiti, biti u ovako jakom finalu, u društvu svjetski priznatih kompanija jako nam puno znači", ističe Mario Vojvoda, član Uprave COMBISa i glavni direktor za razvoj aplikativnih i sistemskih rješenja.

Husky je COMBIS Big Data platforma koja omogućava korisnicima da sigurno monetiziraju velike količine podataka. Glavni cilj ovog rješenja jest da omogući kompanijama da poboljšaju poslovanje i prodajni proces, a sa svrhom unaprjeđenja i rasta prodaje. Husky bankama pruža informacije o klijentima u realnom vremenu, kako bi detaljno mogli upoznati njihove potrebe i odgovoriti na njih, a u trenutku njihova nastanka. Vrijednost tog sustava ogleda se u činjenici da banke mogu kreirati ponudu koja njihovim klijentima u određenom trenutku treba. Na taj način na dobitku su i banka, ali i klijenti jer će dobiti upravo ono što trebaju i žele, u pravom trenutku.

"Potencijal Big Date je izniman jer se količina podataka koju kreiramo snažno povećava, dok istodobno raste vrijednost upotrebe kvalitetnih podataka. Ako imate prave informacije u pravom trenutku možete napraviti velik preokret u poslovanju. U procesu digitalne transformacije kompanije koriste različite mogućnosti koje su im na raspolaganju, a jedno od najpopularnijih zasigurno je Big Data analitika. Stoga sama činjenica da COMBIS ima vlastito Big Data rješenje koje je prepoznato na europskoj razini za nas je veliko priznanje", ističe Vojvoda te dodaje kako ova nominacija, uz nedavno osvojenu europsku nagradu za ComCloud, vjetar u leđa iskoraku COMBISa na svjetskoj razini.

Osim u financijskom sektoru, Husky je primjenjiv u brojnim industrijama, poput telekomunikacija,  medicine, trgovine, turizma, proizvodnje, prometa, javnog transporta, državne uprave i brojnih drugih.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test