English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Akcijom COMBIS4Planet obilježen Sat planeta Zemlje
E-mail Ispis PDF

Akcijom COMBIS4Planet obilježen Sat planeta Zemlje

planet120x80COMBIS je preseljenje u Grand Center obilježio podjelom cvijeća koje smanjuje štetna zračenja i tako podržao globalnu akciju Sat za planet Zemlja.

 

COMBIS u Zagrebu od početka ožujka posluje u Grand Centru u Hektorovićevoj 2, a ovaj petak je preseljenje na novu adresu obilježio sudjelovanjem u akciji Sat za planet Zemlja. COMBIS je tako svim svojim zaposlenicima u novim uredima, ali i ostalim kompanijama u Grand Centeru podijelio lončanice s cvijećem koje smanjuje štetna zračenja uzrokovana brojnim elektroničkim uređajima kojima se koristimo na poslu i poboljšava kvalitetu zraka.

"Svjesni smo da naša akcija ne može imati velik utjecaj, no kad bismo ovime i druge tvrtke potaknuli na slične geste, mogli bismo govoriti o značajnijem utjecaju. Jer svima nam je važno ostaviti zdrav planet našoj djeci i budućim generacijama. Naravno da ćemo i u budućnosti nastojati još više sudjelovati u ovakvim hvalevrijednim projektima", rekao je Hrvoje Išek, predsjednik Uprave COMBISa.

COMBIS se uključio u globalnu akciju Sat za planet Zemlja kojoj je cilj osvijestiti i informirati  javnost o posljedicama klimatskim promjenama te ih potaknuti na akcije u cilju očuvanja Zemlje. Osim što su poslovne prostore uljepšali lončanicama koje poboljšavaju kvalitetu zraka, COMBISovi zaposlenici ugasit će svjetla u svojim domovima u subotu 25. ožujka od 20:30 do 21:30 sati.

"WWF Adria podupire uključenost pojedinaca i tvrtki u akciju Sat za planet Zemlju, jer jedino zajedničkim djelovanjem možemo napraviti stvarne pozitivne promjene za naš planet. I mala djela imaju težinu, jer od nekud se mora krenuti, te tako inspirirati i druge na akciju" kaže Martin Šolar, direktor WWF Adrije, neprofitne organizacije za zaštitu prirode.

COMBIS više godina sudjeluje u društveno korisnim akcijama. Prošle godine COMBISovi zaposlenici uređivali su okoliš, sadili cvijeće, bojali infrastrukturu na više punktova Parka prirode Medvednica, dok su godinu ranije uređivali okoliš zagrebačkog Jaruna.

"Preseljenje na novu adresu bila je odlična prilika za razvoj našeg well-being programa kojim smo naš poslovni prostor još više učinili 'zelenim' te našim zaposlenicima osigurali idealnu kombinaciju prostora za rad i prostora za opuštanje", kaže Išek.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test