English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Još tri dana za prijave na COMBIS hackathon 2017.!
E-mail Ispis PDF

Još tri dana za prijave na COMBIS hackathon 2017.!

mariop120x80Prijave na drugo izdanje COMBIS hackathona koje će se održati 8. i 9. travnja traju do 31. ožujka. 

 

Prijave na COMBIS hackathon try{code}catch koji će se održati 8. i 9. travnja zatvaraju se u petak, 31. ožujka u ponoć. COMBIS hackathon je 24-satno natjecanje u programiranju za studente, na kojem mogu sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske.

"Važnost ovakvih natjecanja leži u stjecanju iskustva i vještina za rad u situacijama kakve se mogu očekivati na budućem poslu. Na hackathonu se razmjenjuju znanja s kolegama studentima i mentorima, testiraju se granice vlastitih mogućnosti i uči se raditi u timu. Ako na hackathonu uspješno prezentirate vlastite mogućnosti, to sigurno neće proći nezapaženo", ističe Mario Pavlović, mlađi programer COMBISa i prošlogodišnji natjecatelj hackathona.

Nagradni fond drugog COMBIS hackathona try{code}catch iznosi 38.000 kuna - najbolji tim otići će kući s 5.000 kuna po članu, drugoplasirani s 2.500 kuna po članu tima, a za treće mjesto osigurano je 2.000 kuna po članu tima.

Osim financijskih nagrada, najbolje od najboljih COMBIS će nagraditi ulaskom u NeoStartup program koji omogućava vlasnicima odabranih idejnih rješenja razvijanje projekta po principu startupa, ali uz zaleđe etabliranih stručnjaka COMBISa, njihovog iskustva i znanja. Tako će natjecatelji COMBIS hackathona dobiti jedinstvenu priliku da u potpunosti realiziraju svoj projekt, što kod ostalih natjecanja ovog tipa nije slučaj.

Tema hackathona ostaje tajna do samog početka natjecanja, a ove godine bit će naglasak na kreativnosti. Detaljnije informacije o hackathonu i obrazac za prijavu dostupni su na stranici natjecanja - www.trycodecatch.com

 

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test