English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Na WinDays17 relevantna COMBISova ekspertiza
E-mail Ispis PDF

Na WinDays17 relevantna COMBISova ekspertiza

hrvojedunkic120x80Poreč, 26. travnja 2017. - Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj predstavio se sudionicima WinDays17 konferencije kroz više predavanja.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS predstavio se publici ovogodišnje Microsoft WinDays konferencije kroz više predavanja te tako između ostalog prezentirao i COMBIS2Cloud portfelj te ekspertizu u području Cloud tehnologija.

Microsoft WinDays17 je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj koja se ove godine održala od 25. do 28. travnja u Poreču.

"Prema rezultatima istraživanja koje je COMBIS proveo prošlog mjeseca, korisnici vide Cloud tehnologije kao jedan od dominantnih trendova u 2017. godini. Na temu poslovanja u oblaku uistinu imamo što za ispričati, što ste mogli čuti na WinDays konferenciji", komentirao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije COMBISa.

Iz istog razloga COMBIS je početkom godine lansirao i cloud.combis.hr, Cloud web portal namijenjen poslovnim korisnicima. Cilj portala je educirati čitatelje o brojnim mogućnostima Clouda u modernom poslovanju, uvažavajući činjenicu da svaka kompanija ima svoje specifične poslovne i Cloud potrebe.

"O Cloudu se mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. To je tema koja otvara mnoga pitanja i dileme, primjerice koji dio poslovanja i na koji način 'preseliti' u oblak te koliko je Cloud siguran", kaže Dunkić i ističe da je COMBIS poslovnim korisnicima priskočio u pomoć pri rješavanju ovih izazova te kreirao besplatni COMBIS Cloud Awareness program. Cilj Cloud Awareness programa je osigurati da tvrtke svih veličina prepoznaju i točno utvrde uz koje servise u oblaku mogu imati najviše koristi za svoje poslovanje.

Osim Cloud tehnologija na ovogodišnjoj WinDays konferenciji COMBIS je sudjelovao i s predavanjem o dobro poznatoj on-premise tehnologiji u novoj inačici - System Center.

COMBIS predavanja na WinDays17 konferenciji:

  • SRIJEDA

Technology Keynote

Ilija Ranogajec, 17:45 - 19:15, dvorana WD17 Središnje događanje

  • ČETVRTAK

Otkrijte sistemske i servisne probleme bilo koje aplikacije uz Service Map

Predavač Ilija Ranogajec, 12:50 - 13:35, dvorana Momenti 3

Studije slučaja - mobilne interne aplikacije i oblak za miran san

Moderator Ilija Ranogajec, 18:30 - 19:15, dvorana Momenti 3

System Center DPM 2016 - novosti

Predavač Mario Grdiša, 11:15 - 11:45, dvorana Miramare 7

COMBIS kompetencije

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Gold Cloud Productivity, Application Development, Datacentar, Messaging, Volume Licensing, te Silver Cloud Platform, Mobility, Small and Midmarket Cloud Solution, Application integration, Data Platform kompetencijama, s velikim iskustvom u implementaciji rješenja temeljenih na Microsoft tehnologijama kako on-premise tako i u Cloudu, s nizom značajnih referenci vezanih uz pojedina područja.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test