English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti COMBIS osigurao vrijednu VMware kompetenciju u području virtualizacije mreža
E-mail Ispis PDF

COMBIS osigurao vrijednu VMware kompetenciju u području virtualizacije mreža

domagoj120x80COMBISovi stručnjaci upotpunili su paletu zahtjevnih kompetencija koje se vežu uz napredna virtualizacijska rješenja.

 

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih u regiji COMBIS ostvario je još jednu službenu potvrdu stručnosti u području virtualizacije mreža - VMware Network Virtualization Solution Competency.

Preduvjet ostvarenja ovog statusa su opsežni proces edukacije i stjecanje vrijednog certifikata VMware Certified Professional 6 - Network Virtualization, koji garantira zavidno znanje za vodeću svjetsku virtualizacijsku platformu VMware NSX.

VMware NSX je virtualizacijska platforma za softverski definirane podatkovne centre. Omogućuje implementaciju naprednih mrežnih i sigurnosnih funkcionalnosti u softveru, odnosno u sklopu virtualizacije poslužitelja. Sve mrežne komponente mogu se osigurati u samo nekoliko minuta bez potrebe za samom izmjenom aplikacije.

"Ovim priznanjem upotpunili smo našu paletu kompetencija koje se vežu uz VMware tehnologije, odnosno uz vrhunska virtualizacijska rješenja koja kreiramo za naše korisnike. Priznanje dodatno dobiva na vrijednosti s obzirom na to da se sve više kompanija okreće prednostima transformacije iz tradicionalne u softverski definiranu IT okolinu", komentirao je Domagoj Pehar, tehnički direktor sektora IP komunikacija i sigurnosti COMBISa.

VMware NSX u odnosu na tradicionalno dizajnirane mrežne okoline korisnicima omogućuje bitno viši stupanj agilnosti kao i zavidnu razinu kontrole i sigurnosti uz automatizaciju procesa pri svakodnevnoj isporuci raznih IT servisa.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test