English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti COMBIS primio nagradu Microsoft Partner of the Year na Microsoft Inspire konferenciji
E-mail Ispis PDF

COMBIS primio nagradu Microsoft Partner of the Year na Microsoft Inspire konferenciji

hrvoje_dunkic2.120x80Zagreb, 10. srpnja 2017. - COMBIS je nagradu za vodećeg partnera Microsofta u Hrvatskoj primio na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsoft Inspire u Washingtonu.

 

Američka tehnološka korporacija Microsoft dodijelila je COMBISu, vodećem pružatelju IT usluga u Hrvatskoj, prestižnu nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 za Hrvatsku. Svečana dodjela nagrada održala se u ponedjeljak u Washingtonu na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta - Microsoft Inspire Conference.

 Microsoft Inspire Conference koja traje od 9. do 13. srpnja središnja je konferencija za partnere američkog tehnološkog diva diljem svijeta te okuplja preko 16.000 sudionika.

 "Biti Microsoft Partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft partnera, predstavlja veliko priznanje te čestitam COMBISu na ovom značajnom priznanju. COMBIS je pomaknuo svoj fokus korak dalje od klasičnog IT pristupa što mu omogućava da nezaustavljivo razvija svoje mnogobrojne potencijale. Svojim korisnicima donose inovativna rješenja, približavaju im najsuvremenije tehnologije i zajedno s njima grade bolju budućnost. Vjerujemo da će im ovo priznanje biti poticaj za buduća postignuća, a ujedno i motiv ostalim partnerima da iskoriste prednosti Cloud tehnologija kako za razvoj svog poslovanja tako i za razvoj brojnih organizacija s kojima surađuju", rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsofta Hrvatska.

 Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u COMBISu preuzeo je Microsoftovu nagradu, ponosan što je Microsoft prepoznao upravo COMBIS kao vodećeg partnera u Cloud transformaciji u Hrvatskoj.

"Naša premisa u proteklom razdoblju bila je da se o Cloudu mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. Zato smo lansirali portal cloud.combis.hr kao središnju platformu svih naših edukativnih i promotivnih aktivnosti vezanih uz poslovanje u oblaku. Uz pomoć COMBIS2Cloud i COMBIS4Cloud portfelja, COMBIS Cloud Awareness programa, Cloud webinara, ali i blogova te ostalih marketinških aktivnosti odgovorili smo na mnoga pitanja i dileme kako postojećih tako i budućih poslovnih korisnika i na taj način stvorili konkurentsku prednost na domicilnom tržištu", istaknuo je Dunkić.

 "COMBIS nesumnjivo ima najširu Cloud ponudu u zemlji, godine iskustva i mnogobrojne uspješne implementacije iza sebe. Uz to, jedan smo od pionira Cloud poslovanja u regiji i kontinuirano ulažemo u znanja i rad na Microsoft rješenjima. Hvala Microsoftu i hvala COMBISovom timu koji uz pomoć Microsoftove tehnologije osigurava zadovoljne korisnike, što je u konačnici i najvažnije", zaključio je Dunkić.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test