English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Aleksandar Radojčić na čelu novog Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa
E-mail Ispis PDF

Aleksandar Radojčić na čelu novog Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa

aleksandar_radojcic_priopcenje_web_2Zagreb, 8. kolovoza 2017. - Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS formirao je Odjel bankarskih i platnih rješenja kojeg će voditi Aleksandar Radojčić, jedan od vodećih stručnjaka u Hrvatskoj za platne usluge i digitalnu transformaciju u financijskoj industriji. Novoformirani odjel dio je niza inicijativa usmjerenih ka promicanju inovativnosti unutar COMBISa, ali i razvoju novih inovativnih rješenja.

Novooformljeni Odjel bankarskih i platnih rješenja ima dvije poslovne linije - prva obuhvaća usluge za online plaćanja, a druga digitalizaciju usluga upravljanja elektroničkim sadržajem.

"Financijska industrija je izrazito dinamično područje u pogledu primjene tehnologija usmjerenih na rast i razvoj poslovanja. Preko 20 godina u svakodnevnom radu spajam bankarstvo i IT, kroz svaku razvojnu fazu koja se kroz to razdoblje dogodila, a iznimno mi je drago što nastavljam poslovni razvoj upravo u COMBISu, kompaniji u kojoj se kontinuirano razvijaju brojna rješenja i usluge za konkurentnost financijske industrije", rekao je Aleksandar Radojčić, direktor Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa.

Aleksandar Radojčić rođen je 1968. godine. Završio je Fakultet elektronike i računarstva u Zagrebu te poslijediplomski studij Strateškog poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Poslovno iskustvo gradio je u Financijskoj agenciji (FINA), tvrtkama Infosistem, Comminus i Hrvatskoj poštanskoj banci (HPB) gdje je posljednjih pet godina radio na pozicijama izvršnog direktora sektora platnog prometa i sektora izravnog bankarstva.
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test