English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Combisovom Olive Manageru prva nagrada na europskom finalu EuroCloud Awards
E-mail Ispis PDF

Combisovom Olive Manageru prva nagrada na europskom finalu EuroCloud Awards

mmaras120x80Zagreb, 26. listopada 2017. - Olive Manager rješenje proglašeno je najboljom Cloud uslugom za vertikalna tržišta na razini cijele Europe.

 

Combisova aplikacija Olive Manager osvojila je prvo mjesto u kategoriji najbolje Cloud usluge za vertikalna tržišta na europskom finalu EuroCloud Awards natjecanja. Finale europskog natjecanja održalo se u okviru EuroCloud Europe Foruma u srijedu u Briselu.

"Željeli smo stvoriti rješenje koje bilježi sve korake u procesu proizvodnje hrane i pojednostavljuje kontrolu, a sve kako bismo osigurali jače povjerenje u proizvod i proizvođače. Uz Olive Manager nema više dilema jesu li ispoštovani svi zahtjevi proizvodnje, posebice oni o kvaliteti i sigurnosti proizvoda. Potencijal našeg tehnološkog rješenja iznimno je velik i vidimo mogućnost široke primjene, uz poticanje povjerenja i potrošnje domaćih proizvoda te zaštite kvalitetnih hrvatskih brendova", rekao je Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu.

Olive Manager je napredno aplikativno rješenje koje značajno može unaprijediti uzgoj, preradu i distribuciju poljoprivrednih proizvoda. Riječ je o sustavu za praćenje svih faza proizvodnje poljoprivrednih proizvoda, prvenstveno je razvijen za proces proizvodnje maslinovog ulja, a primjenjiv je na različite poljoprivredne kulture od malina, smokvi i borovnica, preko žitarica do sira i meda. Uz pomoć jedinstvenog koda na ambalaži proizvoda, a preko mobilne i web aplikacije dobiva se uvid u podatke o mjestu i načinu uzgoja, tipu proizvodnje te mjestu i načinu prerade. Rješenje je u Cloudu što omogućava dostupnost s bilo koje lokacije, a mnogo truda je uloženo i u user-friendly web, mobilno i tablet sučelje.

"EuroCloud Europe Awards nagrade prepoznaju najbolje od najboljih u području Clouda i izuzetno mi je drago što je Combis ponovno postigao velik uspjeh na europskoj razini. Nakon prošlogodišnjeg europskog zlata za ComCloud - Cloud delivery Platform, iznimno je postignuće drugu godinu zaredom biti najbolji u Europi, zbog čega čestitam Combisu i timu Mladena Marasa", izjavio je Krešimir Kristić, predsjednik Uprave EuroCloud Hrvatska i dopredsjednik Uprave EuroCloud Europe.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test