English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti Combis ostvario najviši Red Hat partnerski status
Ispis PDF

Combis ostvario najviši Red Hat partnerski status

hrvojedunkic120x80Zagreb, 29. studenog 2017. - Combis je osigurao najviše formalno priznanje stručnosti od strane kompanije Red Hat i ostvario status - Premier Business Partner.

Regionalni sistem integrator i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis ostvario je novo priznanje za stručnost i kompetencije u području tehnologija podatkovnih centara i postao Red Hat Premier Business Partner. Red Hat je vodeći svjetski proizvođač rješenja baziranih na otvorenom kodu (open source), namijenjenih tvrtkama svih veličina i industrija.

"Nakon što smo prošle godine realizirali Advanced Red Hat Business Partner status definirali smo strateške ciljeve s Red Hatom i u proteklom razdoblju ostvarili izuzetan rezultat, koji je u konačnici rezultirao Premier razinom partnerstva. U Red Hat portfelju usluga leži golemi potencijal, koji je već  prepoznat među korisnicima, a s obzirom na novi status očekujemo dodatnu ekspanziju", rekao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu.

Da bi realizirao novi status COMBIS je trebao zadovoljiti niz kriterija za dokazivanje stručnosti i sposobnosti, od sudjelovanja na brojnim stručnim edukacijama, osiguranja tehničkih i prodajnih certifikata te angažmana pri predstavljanju Red Hat tehnologija.

miroslawa120

"Combis je ostvario Red Hat Premier partnerski status zbog kontinuiranog ulaganja u ekspertizu vezanu uz Red Hat portfelj. Radujem se novim prilikama u zajedničkom radu koje proizlaze iz najvišeg partnerskog statusa, posebice u onim poslovnim segmentima gdje su Combisove kompetencije od najvišeg značaja za uspjeh projekata", rekao je ovim povodom Mirosław Pawłowski, voditelj prodaje za CEE regiju u Red Hatu.

U sklopu zajedničke strategije Combisa i Red Hata planiran je zajednički nastup na tržištu, certifikacija i edukacija inženjera te mnoštvo infrastrukturnih projekata kojima će Combis dodatno utvrditi svoju prepoznatljivu poziciju na samom vrhu među pružateljima usluga u području open source tehnologija.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test