English (United Kingdom)
Home Rješenja i usluge Po industriji Telekomunikacije Zakonsko presretanje komunikacija
Ispis PDF

Zakonsko presretanje komunikacija

Presretanje govornih i podatkovnih komunikacija zakonska je obveza pružatelja telekomunikacijskih usluga. No, potražnju za odgovarajućim rješenjem za zakonsko presretanje uvjetuje više zainteresiranih strana – državna uprava, sigurnosne agencije i pružatelji telekomunikacijskih usluga. COMBIS posjeduje ekspertizu i razumijevanje za brojne te istovremeno jedinstvene izazove s kojima se suočava svaka od zainteresiranih strana u procesu zakonskog presretanja.

COMBIS u suradnji s tvrtkom SS8 Networks koja je prepoznata unutar telekomunikacijske industrije kao tvrtka koja isporučuje standardizirana i pravno usuglašena rješenja, pruža optimalno rješenje za zakonsko presretanje komunikacija.
Rješenje je razvijeno u telekomunikacijskom razvojnom okruženju koje je implementirano u stotinama sustava diljem svijeta. Široku i vjernu grupu korisnika osvojile su sljedeće mogućnosti:

  • posredovanje u širokopojasnim, bežičnim, klasičnim govornim, VoIP (Voice over IP) i IMS (IP Multimedia Subsystem)  mrežama,
  • jednostavnost proširivanja kroz softversko licenciranje,
  • osiguravanje vjerodostojnosti i jamstvo neizmijenjenosti dokaza radi njihove upotrebe u sudskom postupku,
  • potpuna redundancija sustava,
  • integralno upravljanje višestrukim platformama za presretanje VoIP i IP (Internet Protocol) prometa,
  • korištenje preglednog grafičkog korisničkog sučelja s dodatnim mogućnostima za pojednostavljeno unošenje naloga za presretanje.

Zakonsko presretanje u širokopojasnim IP mrežama

Nagli razvoj komunikacija temeljenih na Internet tehnologijama doveo je do revolucije u međuljudskoj komunikaciji. Diljem svijeta vlade propisuju, a sigurnosne agencije zahtijevaju da pružatelji telekomunikacijskih usluga omoguće zakonsko presretanje u IP mrežama. Putem inovativnog rješenja tvrtke SS8 Networks, COMBIS pružateljima Internet usluga omogućuje osiguranje zakonske obveze presretanja IP prometa i najčešće korištenih Internet aplikacija kao što su: elektronska pošta, IM (Instant Messaging), telefoniranje, FTP (File Transfer Protocol) i web pretraživanje.


Reference dostupne na upit.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test