English (United Kingdom)


Home Rješenja i usluge Po vrsti Aplikativna rješenja ComBanking - Internet bankarstvo
Ispis PDF

ComBanking – Internet i mobilno bankarstvo

Ne treba posebno napominjati koliko su sigurnost podataka i brzina njihova prijenosa danas bitni u svakodnevnom poslovanju, posebno u financijskoj industriji. Financijske institucije moraju se diferencirati od konkurencije kvalitetnijom, bržom i sigurnijom uslugom te tako graditi povjerenje i lojalnost korisnika. Svjestan toga, COMBIS je za potrebe financijskih ustanova osigurao široku paletu inovativnih rješenja i usluga.

Internet bankarstvo

Jedan od najčešće korištenih načina financijskog poslovanja, kako fizičkih tako i pravnih osoba, jest Internet bankarstvo. U aplikaciji ComBanking, COMBIS je razvio niz korisnih prednosti i mogućnosti "online" vođenja i kontrole računa te obavljanja bezgotovinskog kunskog i deviznog platnog prometa putem Interneta u realnom vremenu, uz brzo izvještavanje o obavljenim transakcijama i potpuno očuvanje privatnosti.

ComBanking omogućuje bankama uštedu materijalnih i ljudskih resursa, smanjujući potrebu za papirologijom i fizičkim prisustvom u bankama, čime dolazi do smanjivanja dugih čekanja u redovima na obostrano zadovoljstvo "e-banking" korisnika i djelatnika banke.

Uporabom ComBanking aplikacije korisnicima se omogućuje ispostavljanje naloga u korist računa primatelja u drugoj ovlaštenoj financijskoj organizaciji, ispostavljanje naloga unaprijed ili na datum provođenja, ali i trenutno provođenje naloga u korist računa primatelja unutar banke.

Sustav sadrži instrumente provjere ovlaštenja svakoga korisnika i zaštite od čitanja ili mijenjanja podataka tijekom prijenosa naloga korisnika do banke i od banke. Dodatna stavka koja ulijeva povjerenje svim korisnicima ComBanking aplikacije jest nemogućnost poništavanja jednom poslanih i primljenih naloga od strane banke, a time i od strane korisnika.

Mobilno bankarstvo

Uz dosadašnju ponudu Internet bankarstva, Combis je proširio svoj asortiman i na mobilno bankarstvo. Mobilno bankarstvo omogućava klijentima banke da preko tzv. pametnih telefona imaju direktan pristup bankarskim uslugama. Suvremene tehnologije dozvoljavaju da mobilno bankarstvo bude jednako versatilno kao i Internet bankarstvo, pri tome poštujući u potpunosti visoke sigurnosne standarde prikladne bankarskim sustavima. Mobilno bankarstvo, zahvaljujući karakteristikama mobilnih medija na kojima se koristi, dozvoljava bankama veći pristup klijentima i veće mogućnosti informiranja klijenata o novim ponudama i proizvodima.

Tehnološke mogućnosti mobilnog bankarstva gotovo su neograničene i omogućavaju visoki nivo skalabilnosti što jamči njihovu dugovječnost. Mobilne aplikacije rade transparentno s bilo kojom suvremenom tehnologijom na poslužiteljskoj strani, te se stoga jednostavno i brzo integriraju u postojeće sustave. Osim toga, prikaz je prilagodljiv te aplikacija u potpunosti poštuje brandiranje i „look-and-feel“ matične banke.


Referenca

  • UniCredit Bank d.d.

 

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test