English (United Kingdom)


Home Rješenja i usluge Po vrsti Aplikativna rješenja ComBoard – Sjednice bez papira
Ispis PDF

ComBoard – Sjednice bez papira

Menadžeri najveći dio svojeg vremena provode na sastancima i sjednicama jer upravo su to mjesta za razmjenu vrijednih informacija potrebnih za donošenje pravovremenih i kvalitetnih poslovnih odluka. Stoga je za upravu bilo koje tvrtke ili državne institucije vrlo važna i izražena potreba za upravljanjem i kontrolom sastanaka i sjednica.

Aplikacija ComBoard - Sjednice bez papira vodi računa o spomenutim potrebama i osigurava razmjenu informacija u svim važnim poslovnim procesima o kojima se odlučuje tijekom sjednica, bile to sjednice uprave neke tvrtke ili sjednice gradskog poglavarstva nekog grada. U konačnici, aplikacija omogućuje i kontrolu provođenja donesenih odluka, što je možda jedan od najvažnijih čimbenika uspješne provedbe bilo koje odluke, plana ili projekta.

Implementacija rješenja poslovnoj organizaciji donosi niz mjerljivih vrijednosti, poput veće kontrole i transparentnosti poslovnih procesa, veće fleksibilnosti organizacije prema promjenama te - danas najvažnije - značajnu uštedu u vremenu koju donosi automatizacija (digitalizacija) rutinskog posla. Osim što oslobađa vrijeme za obavljanje drugih poslova, jednostavna upotreba ComBoard aplikacije donosi smanjenje troškova papira, kašnjenja i grešaka uz golemu uštedu ljudskih resursa.

Osim toga, ComBoard omogućuje jednostavniju pretragu dokumentacije koja je sada koncentrirana na jednome mjestu, uz jasno određenu povijest mijenjanja dokumenta i automatskog praćenja tijeka njegove obrade. Moguće je i naknadno pretraživati bazu po ključnim riječima, odnosno odlukama i zaključcima. Ova COMBISova aplikacija pruža mogućnost umetanja bilo koje vrste dokumenata, predmeta te unos bilješki i napomena na dokumentu. Automatsko zaprimanje dokumentacije, uz elektronički prijenos nadležnosti za određeni dokument ili predmet, pridonosi boljoj komunikaciji među odjelima i osobama zaduženim za obradu te omogućuje sigurno pohranjivanje cjelokupne dokumentacije.

ComBoard aplikacija ne mora nužno značiti promjenu poslovnih procesa, ali sigurno znači njihovo kontrolirano, brže, sigurnije i efikasnije odvijanje. Aplikacija daje kontekst dokumentu, a to je upravo ono što nedostaje klasičnom "papirnatom" načinu pripreme sjednice. Otvorenost i prilagodljivost aplikacije ComBoard je također bitna jer vjerujemo da se aplikacija ili sustav često treba prilagođavati organizacijskoj strukturi i poslovnim procesima koji su zaživjeli u nekoj organizaciji, a ne obratno, te na taj način rješenje učiniti bližim i prihvatljivijim.


Reference (abecednim redoslijedom)

  • Gradsko poglavarstvo Grada Dubrovnika
  • Gradsko poglavarstvo Grada Zagreba
  • Gradska skupština Grada Zagreba
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test