English (United Kingdom)


Home Rješenja i usluge Po vrsti Aplikativna rješenja Rješenje za upravljanje poslovnim učinkom
Ispis PDF

Rješenje za upravljanje poslovnim učinkom

Živimo u vremenu osnažene konkurencije, kako domaćih, tako i inozemnih tvrtki te sve frekventnijeg izlaska na regionalna i globalna tržišta pa se postavlja pitanje kako se od te iste konkurencije diferencirati na najbolji i najučinkovitiji način. U isto vrijeme, kako razvoj tehnologije napreduje nesmiljenom brzinom, korisnici postaju sve zahtjevniji, tržište se globalizira te se prirodno nameće potreba za što efikasnijim upravljanjem koje s vremenom postaje sve kompleksnije. Javlja se potreba za prikupljanjem podataka, njihovim analiziranjem i mjerenjem te, konačno, njihovom uporabom za ostvarenje što boljih poslovnih rezultata.

COMBIS nudi rješenje Oracle Hyperion Performance Management (PM ili češće EPM od Enterprise Performance Management) koje tvrtkama pruža niz suvremenih alata za usmjeravanje, optimizaciju te razvoj rada i poslovnih procesa, zatim mjerenje uspjeha te, u konačnici, upravljanje poslovnim procesima.

Istraživanje Gartnera otkriva kako je upravo Oracle softver za upravljanje poslovnim učinkom vodeći na tržištu s više od 12.000 tvrtki korisnika. Osim toga, na listi najuspješnijih Fortune 100, značajan broj tvrtki, njih 91, uspješno kontrolira i planira svoje poslovanje koristeći jednu ili više Oracle Hyperion aplikacija.

Stoga posebno izdvajamo:

1. Oracle Hyperion Planning – centralizirano rješenje za planiranje, izradu proračuna i predviđanje utemeljeno na Microsoft Excelu i webu, koje integrira financijske i operativne procese planiranja. Uskom integracijom financijskih i operativnih modela planiranja pruža se detaljan prikaz poslovnih operacija i njihovih učinaka na financije. Osim standardnih modula za planiranje, tu su i dva dodatna modula za planiranje radne snage te kapitalnog troška:

  • Oracle Hyperion Workforce Planning omogućava brzo i učinkovito planiranje broja zaposlenih, njihove plaće i naknade kao što su bonusi, naknade za prekovremeni rad, stimulacije i slično.
  • Oracle Hyperion Capital Asset Planning omogućava planiranje postojeće i nove dugotrajne imovine, njezino održavanje, prijenos i amortizaciju, dok istovremeno analizira učinak tih procesa na prihode, bilancu i novčani tijek.

2. Oracle Hyperion Financial Management – aplikacija za financijsku konsolidaciju i izvješćivanje, temeljena na naprednoj web tehnologiji, omogućava brzo zaključivanje financijskih rezultata te izvješćivanje, kao i smanjivanje troška usklađenosti te pouzdanost brojčanih pokazatelja.

COMBIS implementacijom Oracle Hyperion aplikacije za Performance Management omogućuje pažljivo planiranje svih segmenata poslovanja tvrtke, kreiranje ključnih pokazatelja poslovanja te, na kraju, analiziranje razloga i izvora odstupanja između željenog i ostvarenog, odnosno plana i rezultata. Na taj način moguće je ostvariti konkurentsku prednost na tržištu, poboljšati efikasnost, smanjiti poslovne rizike i ostvariti najbolje poslovne rezultate.

Reference (abecednim redoslijedom)

  • Grupa Croatia osiguranje
  • Financijska agencija
  • Hrvatska elektroprivreda d.d.
  • Victoria Group A.D.
  • Zagrebačka banka d.d.
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test