English (United Kingdom)


Ispis PDF

Usavršavanje s Combisom kroz Oracle edukacijske centre

COMBIS je prvi Oracle University Partner u Hrvatskoj te svojim korisnicima nudi IT školovanje u Oracle edukacijskom centru s ciljem stjecanja dodatnih znanja o Oracle tehnologiji i proizvodima.

Školovanje u učionicama se održava u sklopu Oracle Education Centra, koji okuplja redom eminentne stručnjake iz tog područja.

Trenutno nema dostupnih edukacija.

LVC
je interaktivni, online tečaj u realnom vremenu, pod vodstvom Oracle eksperata, baziran na tehnologiji kolaboracije. Vode ga najbolji Oracle predavači, a sadržaj je popraćen i izvođenjem vježbi. Na taj način LVC pruža drugačiji format i posve novo iskustvo edukacije.

Osim klasičnih tečajeva s predavačem u Oracle edukacijskom centru u Zagrebu te LVC tečajeva, nudimo i ostale načine edukacije:

Self-Study Courses -
Polaznici ovih tečajeva uz dodijeljeno korisničko ime i zaporku mogu preuzeti sadržaj tečaja na svoje računalo. Ovi tečajevi omogućuju vam da trenirate po svom vlastitom ritmu, u bilo koje vrijeme te na bilo kojem mjestu.

Private Events -
organizacija tečaja s predavačem na zahtjev za grupu do 12 polaznika.

TOD (Training On Demand) -
snimljeni tečajevi (predavanja i vježbe) koji se održavaju na engleskom jeziku. Od trenutka aktivacije tečaja, isti se može pogledati koliko god puta želite, ali u trajanju od 90 dana od dana aktivacije.

Polaznici prilikom završavanja školovanja dobivaju službene potvrde o pohađanju predavanja kao preduvjet za polaganje i stjecanje Oracle certifikata.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test