English (United Kingdom)


Home Rješenja i usluge Po vrsti IT infrastruktura Sustavi za pohranu podataka
Ispis PDF

Sustavi za pohranu podataka

Rast podataka koji se bilježi proteklih godina, uz porast kompleksnosti i troškova, čini upravljanje podatkovnom infrastrukturom sve većim izazovom.

Diskovni sustavi namijenjeni su za pohranu i korištenje podataka. Omogućuju centraliziranu pohranu podataka, čime se povećava fleksibilnost pri manipulaciji podacima kao i sigurnost čuvanja podataka te olakšavaju transformaciju „sirovih“ podataka u korisne informacije tako što ih čine jednostavnijim za korištenje i upravljanje. Iako je svaka industrija jedinstvena u mnogim segmentima, gotovo sva poslovanja zahtijevaju visoku pouzdanost i raspoloživost od diskovnih sustava i infrastrukture koja se brine za pohranu podataka.

COMBIS osigurava korisnicima kompletna rješenja za ciljana IT okruženja. Kombinacijom hardvera i softvera vodećih svjetskih proizvođača, zajedno sa servisima vrhunskih certificiranih stručnjaka, prilagođavamo rješenja poslovnim potrebama korisnika. Sveobuhvatna rješenja za pohranu podataka osiguravaju da će Vaše informacije biti pravovremeno dostupne i sigurno pohranjene.

Tehnološki fokus sustava za pohranu podataka pomaknuo se u smjeru tehnologija koje optimiziraju i povećavaju iskoristivost sustava, kao što su tiering, thin provisoning, deduplikacija i virtualizacija.

Optimalnim dimenzioniranjem i izborom sustava pohrane podataka korisniku se omogućuje:
  • Sigurnost kroz zaštitu podataka, visoku raspoloživost i disaster recovery
  • Smanjeni  TCO, brži povratak i zaštitu investicije
  • Smanjeni trošak osoblja – moderni diskovni  sustavi zahtijevaju minimalan utrošak vremena za administraciju i održavanje
  • Ostvarivanje adekvatnih performansi za korisnike
  • Sposobnost brze prilagodbe promjenama u poslovnom i IT okruženju
  • Ostvarivanje punog potencijala konsolidiranog storage okruženja, uz maksimalno iskorištenje diskovnog prostora te skalabilnost za buduća proširenja

Combis nudi: IBM, Dell, Hewlett-Packard, EMC, NetApp

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test