English (United Kingdom)
Home Uvodna stranica Dobro došli...
Ispis PDF

Dobro došli...

… na službene stranice COMBIS konferencije 2016.!

S mnogo entuzijazma i ponosa započinjemo priču o jubilarnoj 10. COMBIS konferenciji koja će se održati 13. i 14. listopada 2016. u Umagu, u hotelu Meliã Coral! 

Promjene su u fokusu kompanija više nego ikada prije! Mogućnosti su mnogobrojne jer high-tech je postao dostupniji nego ikad, ali know-how nije!

S našom ovogodišnjom temom 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. naša je želja uvesti vas duboko u digitalni svijet promjena, prikazati vam najbolje ICT projekte, omogućiti vam najkvalitetniji poslovni networking i potaknuti vas da promišljate o budućnosti.

Krenite s nama na ovo putovanje i iskusite na koje sve načine tehno10gija probija sve postojeće granice i svakodnevno poslovanje podiže na novu razinu.

Iz prve ruke, od naših korisnika usluga i rješenja, ali i eksperata COMBISa te partnera i sponzora COMBIS konferencije saznajte razloge odabira određenog rješenja, otkrijte s kojim izazovima se možete susresti i koji su konkretni rezultati unapređenja poslovanja!

Kroz proteklih devet konferencija ugostili smo više stotina predavača, svjetski poznatih govornika, preko dvije tisuće sudionika, inspirirali više stotina medijskih objava i družili se na mnogim koncertima. U prošlogodišnjoj anketi čak 94 posto sudionika izjavilo je kako bi se vratili i ove godine na COMBIS konferenciju. Stoga u listopadu očekujemo preko 400 sudionika iz Hrvatske i regije! Jeste li i vi jedan od njih?

Ove godine slavimo jubilarnih 10 godina COMBIS konferencije, što nije mala stvar. Ako mislite da ćete zbog toga vidjeti nešto posebno - potpuno ste u pravu! Pridružite nam se na jubilarnom izdanju COMBIS konferencije! Prijavite se već danas! I vidimo se u Umagu!

 
Vrh stranice