English (United Kingdom)
Home Uvodna stranica Dobro došli...
E-mail Ispis PDF

Dobro došli...

… na službene stranice Combis konferencije 2015.!

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo 9. Combis konferenciju koja će se od 24. do 25. rujna 2015. održati u Šibeniku, krovne teme Osjeti digitalno. Živi digitalno.  

I ovogodišnja Combisova konferencija održat će se u predivnom Šibeniku, a pripremamo Vam niz zanimljivih tema i studija slučajeva. Otkrijte s nama sva lica digitalnog poslovanja, oslobodite svoju kreativnost, i osvježite poslovnu svakodnevicu!

Naša ovogodišnja krovna tema je Osjeti digitalno. Živi digitalno. kojom Vas želimo približiti tehnologijama koje omogućavaju da Vaše poslovne aktivnosti postanu brže i efikasnije!

Zadivite nadređene, osvojite nove klijente i budite bolji od konkurencije! Uspjeh nije tajna koju znaju samo odabrani – neka Vas Combis konferencija inspirira za hrabre poslovne poteze!

Iz prve ruke, od samih krajnjih korisnika usluga i rješenja, ali i eksperata iz Combisa te partnera i sponzora Combis konferencije saznajte razloge odabira određenog rješenja, otkrijte s kojim izazovima se možete susresti i koji su konkretni rezultati unapređenja poslovanja!

Naš ovogodišnji sadržaj iznimno je bogat, a u spoju s atraktivnom lokacijom Combis konferencije, sigurno će privući velik broj sudionika iz Hrvatske i regije, kojih ponovno očekujemo više od 300, uključujući i vodeće hrvatske poslovne i ICT medije.

Naravno, uz službeni dio konferencije, i ove godine najavljujemo mnoštvo prilika za razmjenu stručnih znanja i iskustava u neformalnom ozračju uz nezaobilazni zabavni dio konferencije koji pripremamo za Vas.

Stoga posjetite i Vi Combis konferenciju! Prijavite se već danas. Osjeti digitalno. Živi digitalno. zajedno s nama!

Vidimo se u Šibeniku!
 
Vrh stranice