English (United Kingdom)
Home Press kutak Novosti
Novosti

Jonas Kjellberg na 11. izdanju Combis konferencije

jonas120x80Zagreb, 14. rujna 2017. - Combis konferencija ove se godine održava u Šibeniku i to u novom, trodnevnom formatu, a jedan od predavača je i sukreator Skypea i stručnjak za teme poduzetništva i prodajne strategije.

 

 

COMBIS, FER i ASR Grupa osigurali sredstva Europske unije za razvoj inovativnih ICT usluga

eu03_brnjac120x80Zagreb, 30. kolovoza 2017. - COMBIS je, uz podršku FER-a i ASR Grupe, osigurao bespovratna sredstva Europske Unije za ComEnergy - projekt povećanja energetske učinkovitosti.


 

Aleksandar Radojčić na čelu novog Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa

aleksandar_radojcic_priopcenje_web_2Zagreb, 8. kolovoza 2017. - Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS formirao je Odjel bankarskih i platnih rješenja kojeg će voditi Aleksandar Radojčić, jedan od vodećih stručnjaka u Hrvatskoj za platne usluge i digitalnu transformaciju u financijskoj industriji. Novoformirani odjel dio je niza inicijativa usmjerenih ka promicanju inovativnosti unutar COMBISa, ali i razvoju novih inovativnih rješenja.
 

COMBIS konferencija od 27. do 29. rujna u Šibeniku

renee_saboti slovenc120x80Zagreb, 25. srpnja 2017. - Jedna od vodećih ICT konferencija u regiji ulazi u novo desetljeće u trodnevnom formatu, uz fokus na budućnost IT-a i dodatne sadržaje.

 

COMBIS primio nagradu Microsoft Partner of the Year na Microsoft Inspire konferenciji

hrvoje_dunkic2.120x80Zagreb, 10. srpnja 2017. - COMBIS je nagradu za vodećeg partnera Microsofta u Hrvatskoj primio na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsoft Inspire u Washingtonu.

 

 

COMBIS započeo val Agile certifikacije

spundak120COMBISov tim za upravljanje projektima igra važnu ulogu u izvrsnosti projekata, a najnovija vijest u spomenutom odjelu je prestižni certifikat PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP). Riječ je o važnom certifikatu, koji posjeduje svega 15-ak stručnjaka u Hrvatskoj i oko 15.000 u cijelom svijetu, a odnedavno čak i dvoje kolega u COMBISu.

 
Početak« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Kraj

Stranica 1 od 23
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test