English (United Kingdom)


Home Rješenja i usluge Po vrsti Sistemska rješenja Platinum Storage – cjelovita usluga u području pohrane podataka
Ispis PDF

Platinum Storage – cjelovita usluga u području pohrane podataka

Danas kada je više nego ikada prije bitno tržišno se istaknuti, poslovni subjekti se žele u potpunosti posvetiti profiliranju kroz svoju osnovnu poslovnu djelatnost. Stoga je prirodno da tvrtke sve više nastoje osloboditi svoje kapacitete i resurse kako bi se potpuno usmjerile na pružanje svojih specifičnih proizvoda i usluga – onoga u čemu su najbolje.

Pribrojimo li ovom trendu i sve veća nastojanja za optimizacijom poslovanja, dolazimo do idealnog rješenja za sve navedene zahtjeve – preusmjeravanje fokusa s onih dijelova poslovanja koji nisu primarni za neku tvrtku, prepuštajući brigu o njima profesionalcima. No, što ako se radi o nečemu tako vrijednom kao što su podaci? Mogu li tvrtke prepustiti brigu o svom, uz ljude, definitivno najvrednijem resursu, nekome drugome? Odgovor je jednostavan, ako se radi o Combisu – svakako!

Predstavljamo novu uslugu Platinum Storage, koja u potpunosti obuhvaća sve vezano uz pohranu podataka, pri čemu Combis pruža mogućnost najma opreme, kao i usluge proaktivnog održavanja kompletne hardverske i softverske infrastrukture uz fiksnu mjesečnu naknadu. Na ovaj ste način u prilici ostvariti brojne uštede resursa, od kapitalnih investicija pa do ljudskih potencijala.

platinum_storage


Usluga Platinum Storage uključuje instalaciju i konfiguraciju opreme, migraciju podataka, održavanje i zbrinjavanje opreme, bilo da se ona nalazi u Combisu ili na Vašoj lokaciji, a razinu pružene usluge moguće je definirati specifičnim zahtjevima kroz Service Level Agreement.

Prednosti Combisa prije svega su visoka razina profesionalnosti potvrđena certifikacijom sigurnosnim standardom koji odgovara zahtjevima normi ISO 9001:2000 te ISO 27001, zatim posjedovanje vrhunskog podatkovnog centra te financijska stabilnost koja jamči sigurnost i pouzdanost. Combis ponudu vrhunskih tehnologija spaja sa znanjem i ekspertizom certificiranih stručnjaka te ovim kvalitetama činimo čvrst temelj za razvoj Vašeg poslovanja.

Posjedujemo referentnu ekspertizu i kod migracija podataka, kao i čitavih baza podataka, s posebnim naglaskom na iskustvo pri migracijama u okolinama sa sustavima različitih proizvođača, raznorodnih tehnologija i produkcijski vrlo osjetljivih sustava.

Combis Platinum Storage usluga uključuje i punu podršku s garantiranim vremenom odziva i rješavanja problema te transparentnim i jasnim procesom od prijave do popravka kvara. Osim toga, Combis Service Desk je kao podrška dostupna 24x7 (24 sata dnevno, sedam dana u tjednu) putem Vama preferiranog komunikacijskog kanala (web, e-mail, telefon, faks).

Poseban naglasak Combis je stavio na proaktivnu podršku u cilju prevencije incidenata, kroz reviziju implementiranih tehnologija te savjetodavne usluge korištenjem najbolje prakse proizvođača programskih proizvoda. Proaktivnim se pristupom minimiziraju rizici od prekida funkcionalnosti ključnih elemenata ICT sustava, te se osigurava optimalan pristup u daljnjoj izgradnji infrastrukture. Ovakav način sistemske podrške podrazumijeva i svu potrebnu konzultantsku podršku te korištenje ekspertize proizvođača programskih proizvoda u svrhu provjere, verifikacije i uskladivosti rješenja koja se implementiraju. Bitno je naglasiti kako Combis ima osigurano skladište i distribuciju rezervnih dijelova te zamjenske opreme, a pružamo i usluge zbrinjavanja opreme.

Combis kao pouzdan partner vodi cjelokupnu brigu o Vašem sustavu za pohranu podataka uz fiksnu mjesečnu naknadu te Vam omogućuje da se u potpunosti posvetite svojim poslovnim ciljevima.

Odaberite Platinum Storage – odaberite Combis.
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test