English (United Kingdom)


Ispis PDF

Portalizacija

Za potrebe velikih korisnika, koji velik dio resursa troše na održavanje vlastite heterogene informatičke infrastrukture te planiraju napraviti redizajn vlastite aplikacijske funkcionalnosti, COMBIS nudi sustav portalizacije, odnosno migraciju aplikacija u portalsko okruženje.
 
Uspješne tvrtke danas žele svojim korisnicima i zaposlenicima pružiti pristup informacijama na privlačan, brz i jednostavan način. Portalizacija omogućuje prikupljanje informacija iz raznih izvora koji se nalaze unutar korporacijskog okruženja ili unutar vanjskog svijeta. Obrađivanje i predstavljanje tih informacija odvija se u visokoefikasnom radnom okruženju koje omogućuje dodavanje novih funkcionalnosti unutar kompaktnog i jednostavno čitljivog sučelja.

COMBIS implementacijom trenutačno najboljeg portalskog rješenja na tržištu, koje je u potpunosti kompatibilno s postojećim tehnološkim standardima i interoperabilno sa svim relevantnim IT platformama, omogućuje podjelu aplikacija u manje, višeslojno iskoristive segmente. Oni međusobnom interakcijom postižu funkcionalnost originalne aplikacije, a jedinstvena i jednostavna prijava za rad sa svim aplikacijama pruža personaliziran pristup informacijama, aplikacijama, procesima, ali i suradnicima.

Osim toga, COMBIS je u mogućnosti redizajnirati aplikacije kako bi se uklopile u portalsko okruženje te se, na taj način, maksimalno iskoristile sve prednosti novog okruženja. COMBIS pruža i sve ostale usluge potrebne za uspješnu implementaciju, poput instalacije i konfiguracije portala te integracije u postojeće informatičko okruženje. 

Tvrtke često prepoznaju proces portalizacije kao idealno rješenje za smanjenje troškova radi centralizacije administracije svih aplikacija, manjih hardverskih zahtjeva te umanjenih troškova razvoja aplikacije.
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test