Combis promijenio vizualni identitet i najavio ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike

Combis promijenio vizualni identitet i najavio ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike

 

Novi slogan kompanije je ‘Kreiramo zajedno’ kojim ova regionalna high-tech kompanija ističe partnerski pristup korisnicima. 

Combis, regionalna high-tech ICT tvrtka izmijenila je vizualni identitet koji predstavlja kroz novi logotip, lansiranje novih web stranica te kroz novi slogan ‘Kreiramo zajedno’. 

“Redizajnirali smo vizualni identitet u sklopu novopokrenute transformacijske inicijative čiji je naglasak na visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike. Budućnost IT branše obojana je još bržim promjenama zbog čega smo fokusirani na razvoj i edukaciju naših ekspertnih timova te na kreiranje inovativnih produkata za regionalno te svjetsko tržište”, rekao je ovim povodom Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.

Novi vizualni identitet Combisa je fleksibilan i s njim je gotovo sve moguće. Za razliku od identiteta koji se baziraju na logotipu, fleksibilan vizualni identitet (FVI) je stvoren od pravila koja se mogu mijenjati, sve kako bi se prilagodili različitim formatima i potrebama. Tako je moguće mijenjati način ispisivanja slova, slogana, kao i posebnih znakova. Nove boje COMBISa su žuta, zelena i crveno/ljubičasta, koje zajedno najbolje odražavaju snagu velike moderne kompanije te su istodobno privlačne mlađim tech generacijama.

Osmišljen je i novi slogan kompanije ‘We create together’, odnosno ‘Kreiramo zajedno’ koji daje naglasak partnerskom pristupu Combisa prema korisnicima. “Sve snažnije uvodimo korisnike u nove trendove, konzultiramo ih i prvi smo izbor za digitalnu transformaciju korisnika. Ili jednostavnije rečeno – kreiramo zajedno, zbog čega smo upravo te riječi uvrstili i u novi slogan”, zaključio je Išek.