Hrvoje Išek najavio lansiranje novih Combis produkata

Hrvoje Išek najavio lansiranje novih Combis produkata

Trinaesto izdanje Combis konferencije službeno je otvoreno u četvrtak u Vodicama.

Započelo je trinaesto izdanje COMBIS konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija u kompleksu Olympia u Vodicama. Ovogodišnja konferencija krovne teme Going Beyond Ideas naglašava važnost realizacije inovativnih ideja. Misao vodilja jest kako prednost na tržištu imaju oni koji na vrijeme primijete promjene u svom poslovnom okruženju te brzo i pametno reagiraju.

“Combis ima iskustvo preko tisuću projekata, rekordne rezultate i drži poziciju broj 1 u konkurenciji IT kompanija. Uvijek promišljamo što možemo bolje i kako bolje koristiti tehnologiju. A najbolje primjene tehnologije predstavljamo upravo na našim okupljanjima, poput Combis konferencije. Uz vrhunske studije slučaja s našim korisnicima, predstavit ćemo naše nove produkte – Combis Emu i Aru te Digital Workplace platformu koju smo prošli mjesec implementirali u Combisu”, istaknuo je Hrvoje Išek, predsjednik uprave Combisa na otvaranju konferencije.

Na otvorenju Combis konferencije govorili su i Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma i Vladan Anđić, Executive Account Manager za Deutsche Telekom u kompaniji Cisco.  

Na početku svog govora, Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, osvrnuo se na naziv konferencije i istaknuo kako Hrvatski Telekom kao kompanija ima sjajne ideje. “Vjerujemo da možemo povezati sve dionike s mogućnostima koje digitalizacija donosi, bilo da je riječ o poduzećima, Vladi ili potrošačima, te im na taj način pomoći u transformaciji i izgradnji svjetlije budućnosti. Kako bismo to mogli napraviti, postajemo kompanija s jednostavnijom i bržom organizacijom koja intenzivno nastavlja s ulaganjem u izgradnju vrhunskih fiksnih i mobilnih konvergentnih mreža, proizvoda i usluga, uz radikalno pojednostavljenje i digitalizaciju korisničkog iskustva. Iskreno vjerujem da sve ovo možemo postići zahvaljujući snažnim temeljima HT Grupe – u obliku najveće i najsigurnije mreže u Hrvatskoj koja je ključni preduvjet svih ICT usluga, iznimno stručnoj bazi ICT profesionalaca u Combisu, te velikom broju globalnih i lokalnih partnerstava koja zajedno s nama donose najnovije tehnologije na ovo tržište.”

Uz nove produkte Combisa, konferenciju će zasigurno obilježiti i keynote predavanje velikana nogometa Pierluigija Colline, koje će se održati u petak.

Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Dell EMC, IGEL/Sennheiser, Lenovo, Microsoft, Oracle, Palo Alto Networks, RedHat, Veeam, VMware, srebrni sponzori Fortinet, Lexmark, sponzor Vertiv, te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Mreža, Netokracija, Novi list, Otvoreni radio, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 13. COMBIS konferencije.