Stiglo je next-gen rješenje za upravljanje mobilnim uređajima iz oblaka – Combis EMA

Stiglo je next-gen rješenje za upravljanje mobilnim uređajima iz oblaka – Combis EMA

Combis konferencija započela je predstavljanjem novog rješenja za mobilnost poslovanja.

Na Combis konferenciji, tradicionalnom okupljanju ICT zajednice Hrvatske i regije koje se održava u Vodicama predstavljeno je rješenje Combis EMA – Combis Enterprise Mobility Administration.

“Combis je snažno fokusiran na rješenja za digitalno poslovanje kompanija uz sigurnost, mobilnost i produktivnost kao glavne karakteristike. Iste odlike posjeduje i Combis EMA, novi produkt iz oblaka za upravljanje mobilnim uređajima koji lansiramo uz najpovoljnije cijene na tržištu u segmentu Enterprise Mobility Managementa. Combis EMA primjer je tehnologije u najboljem izdanju jer odgovara na tržišne potrebe uz intuitivno korisničko iskustvo i jednostavnost”, rekao je Igor Dužević, direktor Odjela profesionalnih usluga i sistemske integracije.

Dužević je povodom predstavljanja nove usluge istaknuo da Combis ima daleko najveće iskustvo u Hrvatskoj kad je riječ o upravljanju mobilnim uređajima (Mobile Device Managementu), iza sebe brojne projekte i tisuće korisnika, dok je Combis EMA posebno dizajnirano next-gen rješenje koja obuhvaća najtraženije mogućnosti iz oblaka.

Combis EMA omogućava siguran pristup i dijeljenje poslovnih aplikacija i sadržaja, odvaja privatne od poslovnih podataka na istom uređaju, enkriptira uređaje, dopušta korištenje privatnih uređaja u poslovne svrhe (BYOD – Bring Your Own Device), detektira non-compliant uređaje i dostupna je iz oblaka 24/7.

“Za tvrtke iz turističke branše izuzetno je bitno omogućiti zaposlenicima u pokretu istu razinu produktivnosti i korisničkog iskustva kao u uredskom okruženju, uz visoke sigurnosne standarde. Moderna tvrtka zapravo je mobilna tvrtka, a ovo rješenje osigurava stvaranje potrebne mobilnosti. Drago nam je što zajedno pokazujemo što sve tehnologija može učiniti kako bismo svi radili jednostavnije, brže i efikasnije”, rekao je Dean Ukota, voditelj IT tehničke podrške Arena Hospitality Grupe, jednog od prvih korisnika Combis EMA rješenja.

Uz Combis EMA, publici Combis konferencije bit će predstavljeni i produkti Combis Ara, Digital Workplace i ManageMyOperations.

Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Dell EMC, IGEL/Sennheiser, Lenovo, Microsoft, Oracle, Palo Alto Networks, RedHat, Veeam, VMware, srebrni sponzori Fortinet, Lexmark, sponzor Vertiv, te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Mreža, Netokracija, Novi list, Otvoreni radio, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 13. COMBIS konferencije.