Collina na Combis konferenciji: Uvijek budite korak ispred

Collina na Combis konferenciji: Uvijek budite korak ispred

Plenarno predavanje na 13. izdanju Combis konferencije održao je poznati velikan nogometa Pierluigi Collina.   

Drugog dana Combis konferencije u Vodicama veliki broj sudionika privuklo je dugo najavljivano plenarno predavanje koje je održao bivši nogometni sudac i jedna od najpoznatijih osoba na planeti Pierluigi Collina.

U svom predavanju pod nazivomHow to be successful on the field, Collina je istaknuo kako je otvorenost prema promjenama i poboljšanjima presudno za razvoj poslovanja, jer cilj je uvijek i u svemu isti – biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku.

Pierluigi Collina je zapamćen po suđenju mnogih nogometnih utakmica među kojima se ističe finale Svjetskog prvenstva 2002. godine i finale Lige prvaka 1999. godine. Nakon umirovljenja Collina je vodio suce talijanske Serie A, a potom Sudački odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA). Trenutno je predsjednik Odbora za suce u Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA).

Combis konferenciju zatvorio je Igor Dužević, direktor sadržaja Combis konferencije i zahvalio svim partnerima i korisnicima, kao i sponzorima konferencije, ostalim sudionicima i gostima ovogodišnjeg druženja, što su odvojili vrijeme i podijelili neke od svojih ideja i iskustava. “Nakon fantastičnog keynote predavanje našeg gosta Pierluigija Colline, 23 IT stručnih predavanja i panel na temu IT trendova završavamo ovogodišnje druženje. Combis će i dalje inzistirati na tome da sve što radi i pokaže i da kroz ovakve susrete zajedničkim snagama stvaramo bolja rješenja te da nastavimo pretvarati sjajne ideje u još bolje poslovne poteze”, rekao je Igor Dužević.

Prema ocjenama sudionika, najboljim predavanjem proglašeno je ‘Cisco SD-WAN – umjetnost povezivanja’, dok je titulu najboljeg predavača konferencije osvojio Vedran Hafner iz Cisca.

Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Dell EMC, IGEL/Sennheiser, Lenovo, Microsoft, Oracle, Palo Alto Networks, RedHat, Veeam, VMware, srebrni sponzori Fortinet, Lexmark, sponzor Vertiv, te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Mreža, Netokracija, Novi list, Otvoreni radio, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 13. COMBIS konferencije.