Combis predstavio Digital Workplace platformu za novu kompanijsku kulturu

Combis predstavio Digital Workplace platformu za novu kompanijsku kulturu

Na 13. izdanju Combis konferencije predstavljeno je Combisovo IT rješenje za digitalnu suradnju i komunikaciju zaposlenika.

Na Combis konferenciji, tradicionalnom okupljanju ICT zajednice Hrvatske i regije koje se održava u Vodicama predstavljena je digitalna transformacija radnog mjesta kroz platformu Digital Workplace.

“Digital Workplace je Combisova vizija suradnje i komunikacije zaposlenika unutar kompanija s naglaskom na mobilnost, jednostavnost korištenja i sigurnost podataka. Kreirali smo savršen alat za realizaciju nove kompanijske kulture u kojoj se ne troši vrijeme na ono što tehnologija može učiniti umjesto nas, u kojoj je nevažno odakle radimo, kada radimo i na kojem uređaju radimo. Evolucija organizacijskog dizajna kompanija i radnih mjesta unutar njih te Digital Workplace idu ruku pod ruku”, rekla je Maja Markulin Klarić, voditeljica projekta Digital Workplace u Combisu i istaknula kako je Digital Workplace agilni projekt Combisa.

Digital Workplace platforma spaja sve aplikacije koje se koriste za rad, osigurava kolaboraciju u realnom vremenu, a ima i ulogu intraneta, odnosno informiranja i jačanja komunikacije unutar kompanije. Sve navedeno zaposlenicima je dostupno uvijek i na svakom uređaju jer je Digital Workplace u Cloudu.

Također, uz standardno korištenje Office 365 aplikacija u oblaku, poput Worda, Powerpointa, Excela ili Teamsa, Digital Workplace omogućuje vidljivost najčešćih dokumenata te vlastitu, personaliziranu analitiku zaposlenika, kao i praćenje kompanijskih vijesti i aktualnosti. Za olakšani proces upoznavanja novih zaposlenika s kompanijom osmišljen je chatbot VITA (Virtual Intelligence Technology Assistant).

Uz Digital Workplace, publici Combis konferencije predstavljeni su i produkti Combis Ara, Combis Ema i ManageMyOperations.

Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Dell EMC, IGEL/Sennheiser, Lenovo, Microsoft, Oracle, Palo Alto Networks, RedHat, Veeam, VMware, srebrni sponzori Fortinet, Lexmark, sponzor Vertiv, te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Mreža, Netokracija, Novi list, Otvoreni radio, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 13. COMBIS konferencije.