Hrvoje Išek nastavlja karijeru izvan Combisa

Hrvoje Išek nastavlja karijeru izvan Combisa

Combis, vodeća hrvatska high tech kompanija objavljuje da je predsjednik Uprave Hrvoje Išek podnio ostavku i najavio da 1. studenog 2019. karijeru nastavlja izvan kompanije.

Nakon odlaska Hrvoja Išeka, Uprava Combisa sastoji se od jednog člana Uprave, Mladena Gregovića, člana Uprave za operacije, koji je više od deset godina bio izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa postaje 2016. godine.

Damir Horvat, trenutačno regionalni direktor prodaje, od 1. studenog 2019., preuzima poslove glavnog direktora za poslovanje.

Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016. Prije toga, proveo je 16 godina u Hrvatskom Telekomu na raznim menadžerskim pozicijama. Na funkciju člana Uprave a zatim i predsjednika Uprave Combisa došao je iz Hrvatskog Telekoma s pozicije direktora Sektora korporativne prodaje.

„Hrvoje je tijekom svoje karijere u Hrvatskom Telekomu i Combisu dao izuzetan doprinos razvoju obje kompanije te postizanju strateških i poslovnih ciljeva. Uvjeren sam da će svojim iskustvom i stručnošću razvijati svoju karijeru i nadalje uspješno”, izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Combisa Saša Kramar.