Combis dobitnik Oracle Specialization nagrade

Combis dobitnik Oracle Specialization nagrade

Combis je dobio potvrdu stručnosti za Oracle komunikacijski portfelj – Virtualized Core Network Systems (VCNS) u EMEA regiji.

Combis, regionalna high-tech ICT tvrtka, kao i Oracle Platinum partner, primio je Oracle Specialization Award. Nagradu za stručnost u Virtualized Core Network Systems (VCNS) području dodijelila je poslovna divizija Oracle Communcations EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika).

“Počašćeni smo što smo primili ovu nagradu, kao i izuzetno ponosni na naš tim iz područja telekomunikacija. Pratimo trendove u industriji i spremni smo ponuditi našim korisnicima najnovija i najsofisticiranija komunikacijska rješenja. Pomoću naše dvije specijalizacije (Communications Virtualized Core Network Systems i Enterprise Communications) našim korisnicima možemo omogućiti virtualizaciju rješenja za objedinjene komunikacije te pružiti im fleksibilnost u ispunjavanju stvarnih potreba”, rekao je Domagoj Pehar, direktor sektora poslovnih infrastrukturnih rješenja i integracije za područje IP komunikacija i sigurnosti u Combisu.

Ovom nagradom Combis je prepoznat za stručnost u prodaji, implementaciji i razvoju proizvoda iz Oracle komunikacijskih sustava. Combis je Platinum član Oracle PartnerNetwork i zajedno sa specijalizacijama za komunikacijska rješenja posjeduje specijalizacije: Java Platform, Oracle Database, Oracle Hyperion Planning, Financial Services and Public Sector.

“Čestitamo Combisu na osvajanju nagrade Oracle Company Specialization za Virtualized Core Network Systems za 2019. godinu u EMEA regiji. Oracle je postigao veliki uspjeh u suradnji sa Combisom, kojeg prepoznajemo kao predanog i pouzdanog člana naše partnerske zajednice (OPN). Čestitamo Combisu na ispunjenju naših visokih kriterija i veselimo se budućim projektima Combisa s našim zajedničkim korisnicima”, kazao je Gary Levy, potpredsjednik, Worldwide Alliances and Channels, Oracle Communications.

Specijalizacije pružaju korisnicima garanciju da je nagrađeni partner kvalificiran za određeno područje proizvoda ili industrije, kao i da je sposoban uspješno razviti, projektirati i implementirati specifična rješenja. Oracle ovim priznanjem prepoznaje Combisovu stručnost za VCNS rješenje.