Krenule nove Combisove stipendije

Krenule nove Combisove stipendije

U Combis su stigli novi stipendisti Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

 

ICT kompanija Combis dodijelila je nove stipendije studentima zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER). Combis već niz godina podržava mlade IT talente želeći im omogućiti što više konkretnih ICT znanja i prilika.

“Combis radi na zahtjevnim i zanimljivim projektima u području mrežnih tehnologija, a poznat je i po dobroj atmosferi i timskom duhu. Ponosan sam što nam studenti rado dolaze, s užitkom ali i naporno rade te aktivno sudjeluju u projektima. I na kraju, a možda i najvažnije – nakon stipendiranja, ostaju u našem timu”, komentirao je Domagoj Pehar, direktor Sektora IP komunikacija i sigurnosti u Combisu.

Osim stipendija, Combis će studentima osigurati i iskustvo na konkretnim razvojnim projektima iz područja mrežnih tehnologija. Stipendistima je uz mentorstvo profesora s FER-a osigurano i mentorstvo više stručnjaka Combisa.

“Kao stipendistica sudjelovala sam u projektu programiranja mrežnih uređaja u sklopu kojeg sam puno toga naučila, a osim u Zagrebu, dio moje edukacije bio je u Amsterdamu. Znanje koje sam stekla od vrhunskih stručnjaka, sada mojih kolega, bilo mi je od izuzetne pomoći pri ulasku u svijet rada”, kaže Petra Pelajić koja se nakon stipendiranja zaposlila u Combisu na mjestu mlađeg sistem inženjera u timu za routing/switching i tehnologije za davatelje usluga.