Combis obilježava 30 godina uspjeha

Combis obilježava 30 godina uspjeha

 

Jedan od tehnoloških lidera na regionalnom tržištu osnovan je 1990. godine u Dubrovniku.

Regionalni sistem integrator Combis obilježava 30 godina uspješnog poslovanja na tržištu. Osnovan je 1990. godine u Dubrovniku, a 2010. postao je dio HT Grupe.

“Combis je tim odlučnih ljudi posvećenih tehnologiji. Naš dosadašnji put bio je zanimljiv, dinamičan, pomalo i nepredvidiv, a baš tako vidimo i budućnost. Ne znamo što će donijeti sljedećih 30 godina, koje nove tehnologije, rješenja i očekivanja ili koje će se nove prijetnje cyber sigurnosti pojaviti. Ono u što se kladimo jest da će stručni i pouzdani ICT partneri uvijek biti potrebni. To je ono što želimo da Combis bude u sljedećih 30 godina”, rekao je Goran Car, glavni direktor Combisa.

Combis posjeduje izuzetno raširen portfelj rješenja i usluga te se izdvaja kao tvrtka koja može isporučiti najsofisticiranije ICT projekte u Hrvatskoj i regiji.

“Čestitam Combisu na 30. godišnjici i deset godina uspješnog poslovanja u sklopu HT Grupe. Zajedno smo kreirali širok spektar visokokvalitetnih ICT poslovnih rješenja i usluga te razvili prepoznatljivo partnerstvo koje snažno pridonosi digitalizaciji Hrvatske. I nadalje ćemo biti pouzdan partner kojeg naši korisnici, partneri i cijelo društvo zaslužuju i na kojeg se mogu osloniti te ćemo uvijek činiti sve kako bismo podržali njihov razvoj“, rekao je ovim povodom Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Combis će 30. obljetnicu kompanije obilježavati kroz listopad i studeni kada će tržištu predstaviti i vlastiti centar kompetencija za cyber sigurnost.