Nastavak uspješne suradnje Combisa i VMwarea

Nastavak uspješne suradnje Combisa i VMwarea

 

Combis je ekskluzivni nositelj VMware Professional Services Offering ugovora u Hrvatskoj. Dokazao se iznimnom ekspertizom na više projekata u zemlji i regiji. 

Sistem integrator Combis je izabran za nositelja VMware Professional Services Offering ugovora u Hrvatskoj za Istočnu Europu. Combis je ugovor osvojio na ekskluzivnom tenderu američke softverske kompanije VMware. 

Hvala Combis ekipi kroz šest timova na fantastičnom poslu zbog kojeg smo u svjetskom klubu najboljih kompanija za VMware tehnologije i područje softverski definiranih podatkovnih centara. Hvala suradnicima iz tvrtke VMware na povjerenju i partnerstvu iz kojeg je stvoreno više desetaka uspješnih projekata za top korisnike iz različitih industrija i zemaljaRadujem se novim domaćim i međunarodnim projektima, izazovima i uspjesima“, rekao je Igor Dužević, direktor Sektora profesionalnih usluga i sistemske integracije u Combisu. 

Navedeni ugovor je garancija kvalitete i znanja za korisnike Combisa u ovom tehnološkom polju budući da je za osvajanje ugovora bilo potrebno demonstirati brojne kompetencije, ekspertizu i mogućnost da se svaki dogovoreni projekt realizira na visokokvalitetnoj razini. 

VMware i Combis imaju strateško partnerstvo u koje kontinuirano ulažu još od 2006. godine. Tim koji je stasao u Combisu je jedan od najširih i najkompetentnijih timova u zemlji za VMware tehnologije zbog čega se s punim povjerenjem povezujemo na različitim, često visoko zahtjevnim projektima. Ovom prilikom čestitao bih i 30 godina uspješnog i autentičnog IT poslovanja na tržištu“, istaknuo je Ivo Sladoljev, regionalni menadžer VMwarea za Srednju Europu. 

Combis i VMware realizirali su velik broj projekata u telekom, auto, naftnoj, mesnoj, mliječnoj, konditorskoj i financijskoj industriji kao i u tvrtkama u javnom sektoru, a među recentnima su projekt virtualizacije zahtjevnih grafičkih radnih stanica za CAD/CAM inženjere Rimac Automobila i implementacija podatkovnog centra nove generacije u Hrvatskoj pošti Mostar.