Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

 

 

Zagreb, 29. lipnja 2022. – Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku.
Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

“Hvala Microsoftu na priznanju i velika pohvala Combis timu koji je pokazao potrebne kompetencije. Na ovaj način dobili smo novi vjetar u leđa za kreiranje inovativnih rješenja i usluga i za poslovne probleme naših korisnika i za podizanje postojećih uspjeha”, rekao je glavni direktor Combisa Goran Car.

Microsoft nagrade u različitim kategorijama izabrane su među više od 3.900 kompanija iz više od 100 zemalja.
“Čast mi je objaviti ovogodišnje pobjednike i finaliste Microsoft Partner of the Year nagrade”, rekao je Nick Parker, potpredsjednik Global Partner Solutions Microsofta.
“Nagrađeni partneri su izvanredni u iznimnoj grupi nominiranih kompanija i kontinuirano sam impresioniran njihovom inovativnom upotrebom Microsoft Cloud tehnologija i utjecajem na njihove korisnike.”

Microsoft Partner of the Year priznanja objavljuju se prije globalne konferencije Microsoft Inspire, a koja će se ove godine održati 19. i 20. srpnja. Više o nagradama možete pročitati na Microsoft Partner Network blogu.