Combis predstavio Cloud No9 – rješenje po mjeri najzahtjevnijih korisnika

Combis predstavio Cloud No9 – rješenje po mjeri najzahtjevnijih korisnika

 

Zagreb, 22. studeni, 2022. – Combis je tijekom događanja posvećenom Cloud tehnologiji, predstavio cjelovitu ponudu usluga koje se danas popularno nazivaju XaaS (Anything as a Service), a kompanijama omogućuju potpuno oslobađanje od nužnosti posjedovanja IT opreme, a time i kapitalnih troškova.
Igor Dužević, potpredsjednik Combisa, ujedno i prvi čovjek Clouda Combisa, prilikom predstavljanja izjavio je kako se za svakog korisnika rješenje kroji zasebno, ovisno o potrebama poslovanja, u dogovoru s Combisovim konzultantima i arhitektima, pri čemu korisnik u svakom trenutku ima pravo proširiti ili smanjiti količine opreme i usluga koje koristi.
„Volimo isticati kako s korisnicima uvijek njegujemo partnerski odnos, što podrazumijeva individualni pristup i odabir točno određene opreme i usluga koje su korisniku u tom trenutku potrebne za nesmetano poslovanje. Sva oprema je za čitavo vrijeme trajanja ugovora u našem vlasništvu, što omogućava korisniku potpunu kontrolu troškova kroz mjesečni paušal, u skladu s parametrima ranije dogovorenog SLA ugovora“, naglasio je Dužević.
Iz Combisa ističu kako Cloud No9 obuhvaća usluge i rješenja koja su dizajnirana na način da korisnik dobije najviše, u njemu najboljoj kombinaciji private, public, hybrid ili managed, uz mogućnost HT data centara, u maksimalnoj sigurnosti, gdje se svaki projekt posebno dizajnira, jer, iako je Combisova snaga i ekspertiza globalna, pristup je uvijek lokalan.
„Digitalizacija nezaustavljivo mijenja načine poslovanja, a mi smo tu da našim korisnicima osiguramo bezbolnu tranziciju. Naglasak je uvijek i na sigurnosti, koja je preduvjet kada je riječ o IT sustavima. Nažalost svjedočimo eksploziji kibernetičkog kriminala jer danas se radi sa sto lokacija, sto računala i bezbroj povezanih uređaja te je kibernetički napad puno lakše napraviti nego prije. To je glavno područje u koje treba dodatno ulagati, uz digitalizaciju, kako bismo normalno radili i bili uspješni“, istaknuo je tijekom druženja Domagoj Pehar, potpredsjednik Combisa i prvi čovjek online sigurnosti u Combisu.

Tehnologija je uvijek sredstvo, nikada cilj, stoga su iz Combisa naglasili kako tehnologiju treba koristiti za izgradnju boljeg društva, a to rade kroz brojne projekte #GetInvolved inicijative. Sljedeći takav je humanitarna akcija koja će se odviti 29. studenog, na Combisov rođendan, a riječ je o prodaji slikovnica koje za cilj imaju edukaciju najmlađih o online opasnostima. Sav prihod od prodaje namijenjen je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu.

Više o atmosferi na događanju možete pogledati na fotografijama.