U duhu darivanja, topline… i online sigurnosti

U duhu darivanja, topline… i online sigurnosti

 

Combis poziva sve zainteresirane da im se pridruže u utorak, 29. studenog od 11 do 14 sati u šatoru Hilton Winter Gardena na humanitarnoj akciji „Combisovci humanitarci“.

U humanitarnoj akciji Combisovi kolege volonteri prodavat će slikovnice čiji je cilj educirati djecu o opasnostima na internetu ‘Bajke u digitalnom svijetu’.

Zbirka je nastala u suradnji Combisa i Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, a u ovoj humanitarnoj akciji bit će dostupne tri različite slikovnice „Tri praščića“, „Ružni pačić“ i „Pinokio“ kojeg će se premijerno moći kupiti 29. studenog. Cijena slikovnice iznosi 49,90 kuna.

Novi hvalevrijedni projekt Combis organizira povodom svog 32. rođendana, ali i kao  nastavak edukativne inicijative o internet opasnostima.

Predblagdansko vrijeme je idealan trenutak da razveselite svoje najmlađe tradicionalnom slikovnicom čija radnja uvijek nosi neku važnu poruku, a u ovoj je zbirci kroz radni dio i zadatke ta poruka prenesena i u kontekst digitalnog doba.

I najbitnije, svakom kupnjom ćete učiniti i dobro djelo jer sav prihod od prodanih slikovnica ide Centru za nestalu i zlostavljanu djecu.

Hilton Winter Garden nalazi se na adresi Radnička 21, Zagreb.

Trenutno putem webshopa možete kupiti prve dvije slikovnice iz zbirke, točnije “Tri praščića” i “Ružnog pačića”, a početkom prosinca bit će dostupna i treća slikovnica “Pinokio” koja ovih dana izlazi iz tiska.

Predstavljene Bajke u digitalnom svijetu koje uče o online opasnostima