Combisovke će ponovno uživati u slobodnom danu povodom Međunarodnog dana žena

Combisovke će ponovno uživati u slobodnom danu povodom Međunarodnog dana žena

 

Tehnoloških lider na regionalnom tržištu nastavlja tradicionalno s projektom #GetInvolved.

Već četvrtu godinu za redom, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan.

“Jako smo ponosni na sve projekte naše #GetInvolved inicijative, među kojima zbilja posebno mjesto drži ovaj, slobodan dan za kolegice. Međunarodni dan žena svakako je dodatna prilika da pokažemo svojim kolegicama koliko su nam bitne i koliko cijenimo njihov rad. Poznato je da žene i dalje često puta moraju puno više raditi, što na poslu kako bi se dokazale, a što kod kuće, neplaćeno, što se nerijetko i podrazumijeva te samim time i nedovoljno cijeni. Želimo da se to promijeni, a kao mali pomak uveli smo praksu gdje kolegicama za Dan žena omogućujemo da kroz slobodan dan osvijeste i ideju da imaju pravo uzimati vrijeme za sebe, uživajući u stvarima koje ih vesele i opuštaju, ne samo na ovaj dan, već i inače”, rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija i razvoja tržišta u Combisu.

Slobodan dan za žene dio je #GetInvolved inicijative za bolji Combis i bolje društvo. U sklopu ovog projekta, Combis se pridružuje i humanitarnim i volonterskim akcijama te na taj način želi dati svoj doprinos zajednici u kojoj djeluje.