CALL FROM TEAMS – objedinjena komunikacija kao usluga

teams

TELEFONIRAJTE BEZ TELEFONA

teams05

PORUKE, POZIVI, SASTANCI – S JEDNOG MJESTA

teams04

PUN POTENCIJAL OFFICE 365 LICENCI

kocka

FIKSNI MJESEČNI TROŠKOVI 

teams06

VRHUNSKO ISKUSTVO RADA NA DALJINU

teams07

NEMA BRIGE O INFRASTRUKTURI

Što je CALL FROM TEAMS?

Usluga povezivanja Microsoft Teams platforme s javnom telefonskom mrežom za kvalitetniju internu i eksternu komunikaciju – upoznajte istinsku uslugu objedinjenih komunikacija, bez investicija u opremu, uz fiksni mjesečni trošak.

Kome je usluga namijenjena?

Svim tvrtkama i organizacijama, a prvenstveno onima koje koriste rad s udaljenih lokacija te se pritom snažno oslanjaju i na Microsoft Teams platformu.

 

Korištenjem CALL FROM TEAMS usluge rasterećujete svoje resurse (ljudske i imovinske), imate predvidiv trošak i pospješujete komunikaciju i suradnju ne samo unutar vlastitih timova, već i eksterno – prema svojim korisnicima, klijentima i poslovnim suradnicima!

Što nudimo?

  • Cjelovitu ‘end2end’ uslugu
  • Sigurnost – pokrivamo sve sigurnosne aspekte!
  • Internet povezivanje kroz partnerstvo s Hrvatskim Telekomom
  • Proširenje sustava odnosno skaliranje na zahtjev
  • Proaktivni nadzor i praćenje rada sustava
  • Podršku 24/7/365

Plati koliko koristiš model i licenciranje

Nudimo potpunu uslugu prema ‘plati koliko koristiš’ modelu, pri čemu cijena licence po korisniku iznosi 5 eura mjesečno, a unutar te cijene obuhvaćena je kompletna CALL FROM TEAMS usluga, uključujući snimku stanja, pripremu, implementaciju i integraciju, održavanje, sigurnost te najam naše opreme.

Jeste li znali?

 

Do sada je za većinu ovakvih implementacija bilo potrebno imati vlastitu infrastrukturu što je mnoge tvrtke odbijalo jer troškovi implementacije se nisu zaustavljali na troškovima opreme i usluga sistem integratora, već su uključivali i troškove smještaja infrastrukture u podatkovnom centru. S CALL FROM TEAMS uslugom nema potrebe za posjedovanjem vlastite infrastrukture!

 

Još uvijek se dvoumite?

 

Možda niste spremni za potpuni prelazak na MS Teams i želite još zadržati vlastitu PBX infrastrukturu za dio poslovanja? Bez brige, naše rješenje omogućava povezivanje vašeg postojećeg PBX sustava s MS Teams platformom za glasovnu komunikaciju i pozivanje.

Preuzmite materijale

Kontaktirajte nas!

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vašu e-mail adresu na koju želite da Vas kontaktiramo

Zašto Combis?

Zato što smo Cloud Solution Provider (CSP), Licensing Solution Partner (LSP), certificirani Microsoft partner s Gold Cloud partnerskim kompetencijama, Microsoft FastTrack Ready partner za područje Microsoft 365 kolaboracijskih i sigurnosnih alata, s velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu, te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije korištenja i održavanja Microsoft 365 rješenja.

U području telekomunikacija, imamo najširi spektar rješenja i usluga te smo fokusirani na moderna komunikacijska, mrežna i sigurnosna rješenja.

S nama ste uvijek korak ispred svoje konkurencije!