Cisco Webex – alat koji vaše poslovanje čini jednostavnijim

Što nas je naučila 2020. godina?

Godina iza nas bila je nepredvidiva i puna raznih izazova koje smo bili primorani promptno rješavati – uzdrmali su nas potresi, a globalna pandemija naše je urede preselila u kućno okruženje. Na sreću, prazninu nastalu fizičkim razdvajanjem od uredskih kolega brzo je premostila tehnologija zahvaljujući kojoj su zaposlenici (p)ostali povezani, možda više nego ikada prije.

 

Silom prilika, ekspresno smo apsolvirali kulturološku transformaciju te promijenili čitavu radnu paradigmu te prihvatili novonastalu situaciju kao normalnu. Osim toga, gotovo “preko noći” smo prihvatili tehnološke novitete koji su nam možda i prije bili na raspolaganju, ali nismo ni približno iskorištavali njihov puni potencijal kao što to radimo danas. Ovdje prvenstveno mislimo na kolaboracijske platforme bez kojih bi poslovanje u “novom normalnom” bilo neizvedivo.

Koje preduvjete mora zadovoljavati kvalitetna kolaboracijska platforma?

Vjerujemo da ćete se svi složiti sa sljedećom konstatacijom: Važno mi je da kolaboracijski alat kojega koristim bude intuitivan, siguran i, naravno, učinkovit.

Upravo su ovo glavni atributi koje ćete iskoristiti ako želite koncizno opisati kvalitetan i poželjan kolaboracijski alat. Zašto?

Intuitivnost

 

Sučelje je maksimalno user friendly tako da će vam već na prvi pogled biti jasno kako kroz dva klika organizirati novi sastanak, obaviti poziv ili nekome od kolega preko chata poslati poruku.

Sigurnost

 

Cisco Webex su izgradili pioniri video konferencija. Oni su već dugi niz godina prepoznati kao tržišni lideri i na polju cyber sigurnosti. Webex je strukturiran na različitim sigurnosnim okvirima, uključujući i end-to-end šifriranje tako da su svi korisnici ovog alata zajedno sa svojim osjetljivim podacima uvijek sigurni.

Učinkovitost

 

Budite dostupni s bilo kojeg uređaja bilo kada, sve što vam je potrebno je internetska veza. Održite prezentaciju preko laptopa, pratite timski sastanak preko tableta dok se vozite u tramvaju, a zanimljivi webinar poslušajte preko svog smartphonea dok “biciklirate” po prirodi. Sve ovo vam omogućava Webex.

Koje su novosti iz Cisco Webexa?

Kako bi i potrebe najzahtjevnijih korisnika bile zadovoljene, Ciscovi stručnjaci svakodnevno rade na poboljšanju performansi ove platforme

 

  • Redukcija buke i uklanjanje šumova iz pozadine
  • Prepoznavanje gestikulacija i govora tijela
  • Prijevod transkripta sastanka uživo na 100 jezika, uključujući i hrvatski
  • Digitalni asistent koji bilježi transkript sastanka i pravi zapisnik kako bi se ispratile dogovorene aktivnosti
  • Personalizacija izgleda svakog sastanka – Okrugli stol, Quick Sync, scenski nastup i dr.
  • Notifikacije iz Microsoft Outlooka unutar Webexa

 

Sve ovo pruža korisnicima produktivnije sastanke i smanjuje zamor koji imamo od učestalih i dugih video sastanka. Ukoliko umjesto računala, tableta ili mobitela koristite Webex na nekom od Ciscovih stolnih video uređaja, bliži ste osjećaju koji bi imali na sastanku uživo.

Cisco Webex video uređaji

Hibridni radni prostor postaje nova realnost, u kojoj je dio tima u uredu, dio kod kuće, a dio radi s neke treće lokacije. Kako bi svima pružili isto profesionalno iskustvo i optimizirali sastanke, Cisco je razvio nove stolne uređaje:

 

  • Webex Desk camera – 4k Ultra HD kamera koja se može postaviti na monitor
  • Webex Desk Hub – personaliziran mobilni uređaj koji možete nositi svuda sa sobom
  • Webex Desk – stolni video uređaji za najbolje video iskustvo
  • Webex Desk Pro – najnapredniji uređaji sa ugrađenom umjetnom inteligencijom za urede i konferencijske sale

Nove funkcionalnosti Webex Events

Stoga, nema više potrebe za oklijevanjem, omogućite svojim zaposlenicima brzinu i efikasnost kako biste čim lakše zajedničkim snagama ostvarili zacrtane poslovne planove – kreirajte svoje poslovanje s Combisovim poslovnim rješenjima.

Events mod
Kapacitet do 25.000 posjetitelja
Webcast mod
Kapacitet do 100.000 posjetitelja
Lobi za panelistePrikaz poruka u živo
Predlošci za organizatore evenataPrikazivanje promo materijala
Moderiranje pitanja i odgovoraSlanje povratnih informacija preko chata
Breakout sesije

Kontaktirajte nas!

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vašu e-mail adresu na koju želite da Vas kontaktiramo