fbpx
 

KOJEM TIMU VI PRIPADATE?

Što nas je naučila 2020.? 

Godina 2020. je za sve nas bila nepredvidiva i puna raznih izazova koje smo bili primorani promptno rješavati – uzdrmali su nas potresi, a globalna pandemija naše je urede preselila u kućno okruženje. Na sreću, prazninu nastalu fizičkim razdvajanjem od uredskih kolega brzo je premostila tehnologija zahvaljujući kojoj su zaposlenici (p)ostali povezani, možda više nego ikada prije. 

Silom prilika, ekspresno smo apsolvirali kulturološku transformaciju te promijenili čitavu radnu paradigmu te prihvatili novonastalu situaciju kao normalnu. Osim toga, gotovo “preko noći” smo prihvatili tehnološke novitete koji su nam možda i prije bili na raspolaganju, ali ih nismo ni približno utilizirali kao što to radimo danas. Ovdje prvenstveno mislimo na kolaboracijske platforme bez kojih bi poslovanje u “novom normalnom” bilo neizvedivo. 

Cisco Webex ili Microsoft Teams?

Bilo da ste žustri zagovaratelj Webexa ili da su vam Teamsi bliži srcu, svi ćete se složiti s ovom konstatacijom: Važno mi je da kolaboracijski alat kojega koristim bude intuitivan, fleksibilan te, primarno, učinkovit. 

Upravo su ovo glavni atributi koje ćete iskoristiti ako želite koncizno opisati neki od ova dva spomenuta kolaboracijska alata. Zašto? 

Intuitivnost

 

Sučelja su maksimalno user friendly tako da će vam već na prvi pogled biti jasno kako za dva klika organizirati novi sastanak, obaviti poziv ili nekome od kolega preko chata poslati poruku. 

Fleksibilnost

 

Koristite Teamse, a trebate na sastanak s korisnikom koji je na Webexu? Nema problema – započnite ili se jednostavno pridružite Webex sastanku direktno iz Teamsa. 

Učinkovitost

 

Budite dostupni s bilo kojeg uređaja bilo kada, sve što vam je potrebno je internetska veza. Održite prezentaciju preko laptopa, pratite timski sastanak preko tableta dok se vozite u tramvaju, a zanimljivi webinar poslušajte preko svog smartphonea dok “biciklirate po prirodi. Sve ovo možete samo s Webexom i/ili Teamsima. 

Zašto ne oboje? 

Većina modernih kompanija već danas kombiniraju s korištenjem različitih kolaboracijskih platformi u svome poslovanju, a sve kako bi svojim zaposlenicima omogućili visok stupanj fleksibilnosti i produktivnosti. Jedan od najboljih primjera interoperabilnosti kolaboracijskih platformi upravo je u sinergiji Cisco Webexa i Microsoft Teamsa. 

Cisco Webex meetings za Microsoft Teams platformu dizajnirana je upravo za takve potrebe – u svega nekoliko trenutaka spojite ove dvije kolaboracijske platforme u jednu. Potom vam se na korištenje pruža široka lepeza mogućnosti koje ova dva alata nude. 

Imajte uvid u predstojeće sastanke (kojima se možete priključiti samo jednim klikom miša), pridružite se sastanku kojega je organizirao netko drugi koristeći pri tom  jedinstveni broj sastanka ili osobni ID, organizirajte sastanak, pozovite u sastanak kolegu koji nije dio vašeg tima… Mogućnosti je pregršt. 

 

Svojim naprednim mogućnostima ove dvije kolaboracijske platforme odgovaraju na različite potrebe proizašle iz različite prirode timova, različitog sadržaja, tema pa i industrija te se savršeno nadopunjavaju. Stoga, nema više potrebe za oklijevanjem, omogućite svojim zaposlenicima brzinu i efikasnost kako biste čim lakše zajedničkim snagama ostvarili zacrtane poslovne planove – javite nam se s povjerenjem! 

Kontaktirajte nas!

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vašu e-mail adresu na koju želite da Vas kontaktiramo

microsoft_partner_220x220