S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na adventsko security druženje pod krovnom temom „Kome će CyberGrinch ukrasti Božić?“, koje se 3.12. održava u srcu Zagreba, u Hotelu Dubrovnik, na adresi Ljudevita Gaja 1, u dvorani „Ban Jelačić“ na prvom katu, s početkom od 17 sati.

 

Zašto je naše ugodno adventsko druženje namijenjeno upravo Vama?

 

Sigurno znate da je IT sigurnost među najbrže rastućim IT područjima trenutno, ujedno i jamac mirnog sna svima nama. A znate li da li Vaš vatrozid dobro odrađuje svoj posao ili se samo nadate? Centralni nadzor nad svim komponentama sustava ključna je sigurnosna kontrola. Znate li i to da čak i ne mora biti skupa, a može Vas povezati s izvorom informacija o najnovijim prijetnjama prije nego što stignu nove nadogradnje antivirusa? SIEM, MISP i SOAR su…

17:00 – 17:30 Registracija uz kavu
17:30 – 17:40 Combis & IBM – ljubav, razvoj i napredak koji traju desetljećima

Igor Klak, Combis

17:40 – 18:10 Combis Managed SIEM i ostali Božićni pokloni

Augustin Anić, Combis

 

Preuzmite prezentaciju

18:10 – 18:40 IBM Security blagdanske novosti

Aleksandar Ćirić, IBM

 

Preuzmite prezentaciju

18:40 – 19:00 CoMSec – Managed Security Services

Igor Klak, Combis

 

Preuzmite prezentaciju

19:00 – 20:30 Zakuska

 

Prijavite se već danas jer u adventsko vrijeme kriminal je u porastu, pa tako i Cyberthreats. Pitanje je tko će Badnju večer provesti na poslu?

Napominjemo kako je za ovaj događaj broj mjesta ograničen. Rok za prijavu je 29. studeni.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snosi organizator Combis. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.