Combis & Cisco Carpe Diem – Future Of Collaboration – 13.12.2023.

Krenimo u susret novoj godini s novim znanjima! Iskoristite dan na najbolji način, naučite nešto novo!

Pozivamo Vas na novo edukativno druženje u organizaciji Combisa i Cisca koje će se održati u srijedu 13.12.2023. u kongresnom centru Hilton Garden Inn hotela, na adresi Radnička 21, na 8. katu, od 09:30 sati. Dođite i saznajte na koji način možete unaprijediti svoje poslovanje kroz napredniju komunikaciju i suradnju.

Molimo Vas ispunite anketu.

09:30 – 10:00 | Registracija uz kavu dobrodošlice

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10:00 – 10:10 | Kratak uvod – Domagoj Pehar, Combis

Upoznat ćemo vas s temama i provesti kroz raspored edukacije.

10:10 – 11:00 | Kako unaprijediti iskustvo virtualnog sastanka (s Cisco endpointima) – PERO GVOZDENICA, CISCO I DARIJO PUNTARIĆ, COMBIS

S Cisco rješenjima lako je ostvariti hibridni model rada i osigurati produktivnost uz integraciju Cisco endpoint rješenja s kolaboracijskim sustavima koji su već implementirani unutar organizacija, poput MS Teamsa ili drugih kolaboracijskih rješenja. Ne propustite priliku upoznati se s najnovijim tehnološkim rješenjima iz svijeta kolaboracijskih tehnologija!

 

Preuzmite prezentaciju

11:00 – 12:00 | Collaboration Experiences from Oslo – live demo

Sve o čemu ćemo govoriti tijekom predavanja, demonstrirat ćemo i uživo. Kroz live demo pokazat ćemo portfelj uređaja za krajnje korisnike, uključujući najnovija i najbolja rješenja kao što je i Microsoft Teams Room, sve skupa iz Ciscove najveće R&D lokacije u Europi.

12:00 – 14:00 | Zakuska

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakusci koja slijedi nakon predavanja.

Hvala svima na interesu. Prijave su zatvorene.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. Pozivnica nije prenosiva.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snose organizatori. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.