Combis & Cisco Carpe Diem
23.3.2023.

Pozdravljamo proljeće i priliku za stjecanje novih znanja! Iskoristite dan na najbolji način, naučite nešto novo!

Pozivamo Vas na novo edukativno druženje koje će se održati u četvrtak 23.3.2023. u kongresnom centru Hilton Garden Inn hotela, na adresi Radnička 21, na 8. katuod 09:00 sati. Dođite i saznajte na koji način vaše poslovanje može u isto vrijeme postati maksimalno digitalno i maksimalno sigurno. Provjerite raspored predavanja i prijavite se već danas!

Pomozite nam da budemo još bolji. Vaše mišljenje nam je važno.

09:00 – 09:30 | REGISTRACIJA UZ KAVU DOBRODOŠLICE

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

09:30 – 09:35 | KRATAK UVOD
09:35 – 10:05 | CISCO + SECURE CONNECT – REDEFINIRANA KARTA SIGURNOSNIH RJEŠENJA, VEDRAN HAFNER, CISCO

Hibriridni rad omogućuje korisnicima rad iz ureda, ali i s udaljenih lokacija. Također, aplikacije se danas nalaze dijelom u podatkovnim centrima kompanija, ali i u oblaku. U takvom okruženju izazov je osigurati jednake sigurnosne standarde za sve korisnike i sve aplikacije kojima korisnici pristupaju. U predavanju ćemo predstaviti nova sigurnosna rješenja koja omogućuju zadovoljavanje sigurnosnih standarda u situacijama gdje su obje strane (pružatelji aplikacija i korisnici istih) disperzirani.

 

Preuzmite prezentaciju

10:05 – 10:35 | MREŽA I SIGURNOST U HYBRID CLOUD OKRUŽENJU, KRISTIJAN DEKOVIĆ, COMBIS I PERO GVOZDENICA, CISCO

Sve više kompanija odlučuje se za Hybrid Cloud okruženja gdje im se dio servisa nalazi u privatnim cloud okruženjima, odnosno lokalnim podatkovnim centrima, a dio servisa u javnim cloud okruženjima. U takvim okruženjima sigurnost postaje nekonzistenta, a mrežna povezivost kompleksna za implementaciju, operativu te pronalazak potencijalnih problema. Pokazat ćemo kako Cisco rješenja omogućavaju konzistentu lateralnu sigurnost (bez obzira nalazi li se servis u privatnom ili javnom Cloudu) te vidljivost prometa i jednostavnu konfiguraciju mreže unutar cijelog Hybrid Cloud okruženja.

 

Preuzmite prezentaciju

10:35 – 11:05 | BOLJOM VIDLJIVOŠĆU DO SIGURNE MREŽE, MAJA KOPČIĆ, COMBIS

Upravljajući korisničkim pristupom na mreži, stvaramo preduvjete za prevenciju neželjenih aktivnosti i omogućujemo vidljivost uređaja i korisnika spojenih na našu mrežu. Cisco Identity Services Engine je nezaobilazan alat koji nam pomaže to ostvariti i koji uzrečicu “bolje spriječiti, nego liječiti” provodi u stvarnost. S ISE-om je moguće dobiti uvid tko je trenutno spojen na mrežu, na koji način, s kojim uređajem i na koji mrežni uređaj. Iako je implementacija kompleksna te zahtjeva multidisciplinarni tim, prednosti koje pruža višestruko nadilaze uloženi trud.

 

Preuzmite prezentaciju

11:05 – 11:25 | PAUZA ZA KAVU
11:25 – 11:55 | DUO – ZERO TRUST SECURITY (PREDAVANJE NA ENGLESKOM), SZILARD CSORDAS, CISCO

Sigurnosno okruženje se promijenilo. Od tradicionalnog u kojem je lozinka autenticirala korisnika usluge i gdje se lokacija smatrala elementom sigurnosti pa do okruženja u kojem se korisnici nalaze unutar i izvan organizacije u kojem koriste uređaje pod nadzorom kompanije, ali i vlastite uređaje za pristup aplikacijama te s lozinkama koje više nisu dovoljno sigurne za identifikaciju korisnika. U takvom okruženju postojeće metode sigurnosti nisu dovoljne stoga ćemo na ovom predavanju predstaviti Zero Trust model i dati primjere kako ga implementirati.

 

Preuzmite prezentaciju

11:55 – 12:25 | SD-ACCESS, LAKŠE UPRAVLJANJE I POVEĆANA SIGURNOST U ENTERPRISE MREŽNOM OKRUŽENJU, VEDRAN HAFNER, CISCO I MIROSLAV ŠIMIĆ, COMBIS

Korisnici moraju istovremeno upravljati sve kompleksnijom mrežnom infrastrukturom, upravljati sve većim brojem uređaja koji se spaja na bežičnu mrežu kompanije, a nisu pod upravljanjem administratora kompanije. Moraju primjenjivati sigurnosnu politiku, a da ne naruše “komociju” djelatnika, trebaju omogućiti što veću mobilnost zaposlenika, a uz dodatan izazov sve težeg pronalaženja mrežnih inženjera. Saznajte kako SD-Access rješenje može pomoći kompanijama te na koji način se adresiraju pojedini od navedenih slučajeva.

 

Preuzmite prezentaciju

12:25 – 14:00 | ZAKUSKA

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakusci koja slijedi nakon predavanja.

Kapacitet je popunjen, prijave su zatvorene! Hvala svima na izuzetnom interesu.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. Pozivnica nije prenosiva.
Troškove organizacije događanja u potpunosti snose organizatori. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.