Combis & Cisco Carpe Diem – 12.4.2022.

Iskoristite dan za stjecanje novih znanja!

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na edukativno druženje koje će se održati u utorak 12.4.2022. u Business Showroomu HT-a na adresi Radnička 21 u Zagrebu, od 09:30 sati. Predstavit ćemo novitete iz područja Cisco kolaboracijskih tehnologija koje podržavaju hibridni rad, kao i Cisco sigurnosna rješenja, za koja Combis ima najjaču ekspertizu u regiji. Dođite i saznajte kako vam Combis i Cisco mogu pomoći da ostvarite pun potencijal kroz digitalizaciju koja je postala neminovnost. Provjerite raspored predavanja i prijavite se već danas!

Molimo ispunite upitnik i pomozite nam da budemo još bolji!
09:30 – 10:00 | Registracija uz kavu dobrodošlice

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10:00 – 10:30 | Hibridni rad – od nemogućeg do svakidašnjeg, Ante Sekulić, Combis i Pero Gvozdenica, Cisco

Što odabrati kao idealnu platformu za suradnju? Cisco Webex ili Microsoft Teams? A kako bi bilo da uopće ne trebate birati već uzmete najbolje od oba svijeta? Kroz set od dva kraća predavanja saznajte sve o novitetima iz područja kolaboracijskih tehnologija od naših priznatih stručnjaka.

Preuzmite prezentaciju.

10:30 – 12:00 | Sigurnosna referentna arhitektura – fleksibilno može biti sigurno, Kristijan Deković i Filip Pavelić, Combis i Vedran Hafner, Pero Gvozdenica i Vedran Franjić, Cisco

Kroz set od četiri predavanja pobliže ćemo predstaviti Cisco Workload Security (Tetration), Application Security (AppD), kao i Universal Endpoint i Password Security te pokazati praktične primjere ciljanih e-mail kampanja i mogućnosti obrane. Na taj ćemo način pokriti sve teme ključne za sigurnost kritičnih aplikacija i sustava, koji su postali ranjiviji i izloženiji s obzirom na hibridni rad.

Preuzmite prezentaciju.

12:00 – 14:00 | Zakuska

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakuski koja slijedi nakon predavanja.

Prijavite se!

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. Pozivnica nije prenosiva.

Događanje se odvija sukladno epidemiološkim mjerama, a troškove organizacije događanja u potpunosti snose organizatori. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.