Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Combis Data Center Day, koji će se održati u Business Show Roomu HT-a na adresi Radnička 21 u Zagrebu, od 09:00 sati. Predstavit ćemo brojne novitete iz područja tehnologija podatkovnih centara te vas upoznati s benefitima koje donose suvremeni data centri. Dođite i saznajte više o Cisco HyperFlex rješenju namijenjenom za multicloud IT okružja s fleksibilnom platformom koja aplikacijama omogućuje pokretanje bilo gdje putem hiperkonvergentne infrastrukture. Predstavit ćemo i Azure Stack, najpopularniju javnu cloud platformu koja nudi raznovrsnu paletu naprednih funkcionalnosti i alata. Provjerite raspored predavanja i prijavite se već danas!

09:00 - 09:30 Registracija sudionika uz kavu dobrodošlice
09:30 - 09:40 Uvod
09:40 - 10:10 Ciscovo rješenje za operativne izazove svih korisnika

Pero Gvozdenica, Cisco

 

Poslovne odluke unutar IT odjela nisu nikada bile tako važne, jer vrijeme odlučivanja i brzina isporuke infrastrukture vlasnicima aplikacija je postala jedan od glavnih kriterija za uspješnost. Upravljanje visoko dostupnom infrastrukturom u kojoj je potrebno minimizirati ispade sustava, zadržati robusnost, a opet imati mogućnost za jednostavno proširivanje sustava, te povećati operativnu učinkovitost glavna je misao vodilja. Ciscovo Hyperflex rješenje možda je pravi izbor za Vas.

 

Preuzmite prezentaciju

10:10 - 10:40 Azure Stack

Miroslav Hrebinec, Combis i Hrvoje Kancir, Hrvatski Telekom

 

Preuzmite prezentaciju

10:40 - 11:10 Produktivnost u pokretu & EMA na zadatku

Saša Burić i Dubravko Jug, Combis

 

Kroz primjer iz prakse saznajte kako ostvariti nadzor nad korporativnim mobilnim uređajima, centralizirati upravljanje i pružiti siguran pristup internim podacima u realnom vremenu za sve zaposlenike. Sve to uz fleksibilnost okoline koja omogućava razdvajanje poslovnog i privatnog pristupa informacijama. Upoznajte Combis EMA-u, naše rješenje za sigurnu mobilnu produktivnost iz oblaka.

 

Preuzmite prezentaciju

11:10 - 11:40 Case Study Wiener: Transformacija prema API-centric poslovanju pomoću Red Hat mikroservisne platforme

Berislav Viljetić, Combis

 

Prihvaćanje koncepata moderne IT infrastrukture te otvaranje poslovanja prema partnerima, budućnost su kompanija koje žele opstati na tržištu. Promjene u IT infrastrukturi donose i određene izazove za koje OpenSource svijet nudi rješenje. Koristeći Red Hat tehnologije za upravljanje API pozivima, te za razvoj i automatizirani deployment, ubrzali smo onboarding partnera, dok smo s druge strane na siguran način otvorili poslovne procese kako za postojeće tako i za nove potencijalne partnere, te sve korisnike usluga Wiener osiguranja.

 

Preuzmite prezentaciju

11:40 - 13:00 Zakuska

Zanimljiva predavanja upotpunit ćemo vrhunskom zakuskom. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. Rok za prijavu je 18. studeni.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snosi organizator Combis. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.