#DeliverOnPromise – 7.6.2022.

Iskoristite dan za stjecanje novih znanja!

S nestrpljenjem Vas očekujemo na specijalnom edukativnom druženju koje organiziramo u utorak 7. lipnja, 2022. u Riverside Garden event centru na lokaciji Zagreb Golf Cluba, na adresi Jadranska avenija 6 u Zagrebu, od 9:30 sati. Predstavit ćemo rješenja za česte poslovne izazove te sve potkrijepiti stvarnim primjerima iz prakse. Edukaciju ćemo dodatno obogatiti iskustvima korisnika, a imamo i posebnog gosta predavača, koji će samo za nas održati zanimljivo predavanje na temu mitova i legendi iz digitalnog doba. Prijavite se već danas!

09:30 – 10:00 | Registracija uz kavu dobrodošlice

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10:00 – 12:45 | Predavanja – iskustva iz prakse korisnika i Combisa

Saznajte sve iz prve ruke. U suradnji s korisnicima predstavljamo projekte s posebnim naglaskom na rješavanje izazova. Sve potkrijepljujemo primjerima iz prakse.

10:00 – 10:20 | Studija slučaja Croatia banka: Migracija cjelokupnog poslovanja na upravljanu IT infrastrukturu

Kako je Croatia banka promijenila fokus IT-a s „gašenja požara“ na podršku poslovanja? Gdje su Combis i HT uspješni, a divovi poput AWS-a, Googla i Microsofta kaskaju? Kako smo zajedničkim naporima i odličnom timskom suradnjom zadovoljili strogu regulativu HNB-a? Zašto odabrati nas kao partnera? Poslušajte u našem predavanju.

10:20 – 10:40 | Studija slučaja Rimac Technology: Rad zahtjevnih CAD/CAM radnih stanica na daljinu (VDI)

Inovacija ne prestaje. Nikada. Jer ideje nemaju granica. Vrhunski IT stručnjaci iz Rimac Tehnology i Combisa, zajedno su radili na implementaciji SDDC i VDI rješenja virtualizacije za zahtjevne grafičke radne stanice. Korištenje pet virtualizacijskih tehnologija u jednom projektu bio je izazov i ponosni smo što smo dobili priliku dokazati kako je i to moguće. Što smo napravili i kako smo to učinili pitate se…? Sudjelujte na ovom predavanju i saznat ćete.

10:40 – 11:00 | Studija slučaja Ericsson Nikola Tesla: Uspostava software-defined DC mrežne infrastrukture

DC ekipa u Combisu je jako dobra u projektima podatkovnih centara, pregršt ih je iza njih, rade ih niz godina pa ni ne može drugačije. Saznajte iz prve ruke sve prednosti SDN tehnologija, ali i kako izgleda priprema projekta nakon koje sve teče glatko, bez poteškoća i ono često tako teško dostupno, ali jako bitno – u roku.

11:00 – 11:20 | Studija slučaja Hrvatski Telekom: Uspostava sigurnosno operativnog centra (SOC)

Udio vrijednosti informacijske imovine organizacije veći je nego ikada, a zahtjev za zaštitom iste nikad važniji i nikad izazovniji. Provjerite kako smo iskoristili najbolje iz timova zaduženih za informacijsku sigurnost HT-a i Combisa te uspostavili Sigurnosni operativni centar koji je sposoban kvalitetno i pravovremeno odgovoriti na sve sigurnosne ugroze.

11:20 – 11:35 | Pauza uz kavu

Prilika za kratko osvježenje i druženje.

11:35 – 11:55 | Studija slučaja HBOR: Siguran i upravljan sustav vanjskog pristupa (ARA)

Borite se s realizacijom udaljenog pristupa za vaše vanjske partnere ili korisnike? Aktivacija traje od nekoliko dana do čak nekoliko tjedana, a zbog toga vam kasne projekti i planirane aktivnosti? Saznajte iz prve ruke kako smo u HBOR-u automatizirali procedure udaljenog pristupa, povećali razinu nadzora i sigurnosti za pristup vanjskih i unutarnjih korisnika te skratili vrijeme odobravanja i aktivacije udaljenog pristupa na svega par minuta uz pomoć Combis ARA aplikacije.

11:55 – 12:15 | Studija slučaja Roto dinamic

Lanac opskrbe u maloprodajnom sektoru trenutačno prolazi kroz radikalnu transformaciju. POS ovdje zauzima jedinstveno mjesto jer fizički proizvod koji se prenosi do potrošača ostaje i dalje krajnji rezultat. Fokus je stoga na što jednostavnijem iskustvu potrošača i bezgotovinskom plaćanju. Pridružite nam se na predavanju i promatrajte više procesa na jednom android uređaju, upoznajte maloprodaju koja se odvija bez napora.

12:15 – 12:35 | Keynote predavanje Dalibora Šumige

MITOVI I LEGENDE DIGITALNOG DOBA

Umjetna i proširena stvarnost, novo normalno, smjena generacija (digital immigrants vs digital natives)… Koliko su realni izazovi modernog doba i koliko je za to zaslužna digitalizacija?

U predavanju koje donosi Combis ekskluzivno za svoje VIP klijente dobit ćete odgovore na neka od gorućih pitanja današnjice na temelju istraživanja iz bihevioralne znanosti i neuromarketinga.

Od definicije uspjeha koju nam serviraju društvene mreže, preko vječite rasprave o zaposlenicima i šefovima pa sve do straha da će umjetna inteligencija pokoriti čovječanstvo – koje sve odgovore krije ljudski mozak i istraživanje o istom, saznajte na ekskluzivnoj Combis konferenciji.

“The future is already here….It’s just not evenly distributed yet…”

(William Gibson)

12:35 – 14:00 | Zakuska

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakusci koja slijedi nakon predavanja.

Dalibor Šumiga

Specijalist za bihevioralni marketing, Google Growth Engine ambasador za Adria regiju te osnivač i direktor Promosapiensa. Dalibor je i redoviti predavač na regionalnim i međunarodnim konferencijama: Shopper Brain (Nizozemska), Dubai Lynx (UAE), Euroshop (Germany), Family Thinking Marketing Forum (Poland), Branding Conference (BiH), MEKST (Srbija), HOW Festival (Hrvatska) i mnogim drugima… Njegova predavanja s praktičnim primjerima bihevioralnog marketinga redovito su među najbolje ocijenjenim predavanjima od strane publike.

Prijave su zatvorene.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto. Pozivnica nije prenosiva.

Troškove organizacije događanja u potpunosti snose organizatori. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.