Combis i F5 tech radionica: Arhitekture budućnosti | 7.5.2024.

Iskoristite dan za stjecanje novih znanja, pridružite nam se!

Pozivamo vas na zanimljivu radionicu koju organiziramo u suradnji s tvrtkom F5 Networks, 7. svibnja, 2024. u HT Business Showroomu, na adresi Radnička 21, s početkom u 9:30 sati.
Prijavite se već danas i budite korak bliže najnovijim saznanjima o rješenjima za raspoloživost i sigurnost u Kubernetes okolinama s F5 Networks rješenjima.

 

Kroz radionicu planiramo istražiti ključne izazove vezane uz aspekte raspoloživosti, sigurnosti s posebnim naglaskom na API sučelja. Uzimajući u obzir složenost modernih digitalnih infrastruktura, F5 Networks predstavlja svoja inovativna rješenja temeljena na klasičnim BIG-IP, NGINX i distribuiranom cloudu, koja su ključna za rješavanje ovih izazova.

9.30 – 10.00 Registracija uz kavu

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10.00 – 10.10 Uvodni pozdrav, Ranko Potkonjak, Combis

Dat ćemo kratak uvod u teme koje nas očekuju.

10.10 – 11.40 Najnovije iz F5 za sigurnost aplikacija, Dino Novak, F5 Networks

Predavanje će pružiti duboki uvid u načine na koje F5 Networks pristupa problemima raspoloživosti, osiguravajući neprekidnu funkcionalnost vaših aplikacija u Kubernetes okolinama. Istaknut ćemo kako integracija rješenja kao što su BIG-IP, NGINX i Distribued cloud omogućuje besprijekornu prilagodljivost i skalabilnost, osiguravajući optimalno iskustvo korisnika unatoč izazovima u radu s modernim arhitekturama. Osim toga, posebna pažnja bit će posvećena sigurnosnim aspektima, s naglaskom na to kako F5 Networks rješenja pružaju sveobuhvatan pristup zaštiti vaših aplikacija od prijetnji i napada u Kubernetes okruženjima. Uz napredne značajke kao što su Web Application Firewall (WAF) i Distributed Denial-of-Service (DDoS) zaštita, F5 Networks omogućuje potpunu sigurnost vaših aplikacija bez obzira na njihovu složenost i mjesto implementacije.

11.40 – 11.50 Q&A, zatvaranje
12.00 – 13.30 Ručak u hotelu Hilton Garden Inn

Veselimo se druženju uz gala ručak u hotelu Hilton Garden Inn. Molimo Vas da prilikom prijave svakako naznačite ako želite veganski menu.

Hvala svima na interesu. Prijave su zatvorene.

Nakon predavanja, pridružite nam se na ukusnom ručku. Sve troškove organizacije snose organizatori.

Parking je osiguran od strane Combisa, na parkingu Hilton Garden Inn hotela, također na adresi Radnička 21. 

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na e-mail adresu: marketing@combis.hr