Combis & IBM Cyber Security Day – 24.5.2022.

Cyber sigurnost neiscrpna je i najvažnija tema danas. Stoga smo, u suradnji s IBM-om ponovno udružili snage i organizirali edukativno druženje koje će vam pokazati kako se optimalno zaštititi.

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na edukativno druženje koje će se održati 24.5.2022. u kongresnom centru Hilton Garden Inn hotela, na adresi Radnička 21, na 8. katu hotela, s početkom u 9:30 sati.

Kroz više različitih predavanja na temu sigurnosti, otkrivamo što se zapravo dogodilo s Log4j ranjivosti i kako smo mi odgovorili na ovaj izazov. Pokazat ćemo i napredne tehnike obrane i napada u korporativnim sustavima. Bit će to jedno vrlo zanimljivo prijepodne, ne oklijevajte, prijavite se već danas.

Molimo ispunite upitnik i pomozite nam da budemo još bolji!
09:30 – 10:00 | Registracija uz kavu dobrodošlice

Osvježite se prije početka predavanja uz kavu i zalogaj.

10:00 – 10:30 | Log4j – pravovremena detekcija, odgovor i prilagodba na novonastalu prijetnju – Augustin Anić, Combis

Prikazat ćemo kronološki slijed odgovora Combisovog operativnog centra na jednu od najopasnijih ranjivosti otkrivenih u posljednje vrijeme – Log4j (CVE-2021-44228, CVE-2021-45046) . Uz tehničke detalje poput potrebnih ulaznih podatka, pravila detekcije i/ili korelacijskih listi nužnih za pravovremenu detekciju, bit će prikazan i proces odgovora na novonastalu situaciju. Saznajte koja su trajna poboljšanja proizašla iz „lekcija“ naučenih tijekom odgovora na prijetnju, a mogu pomoći kvalitetnijem odgovoru ako se slična situacija ponovi.

Preuzmite prezentaciju

10:30 – 11:00 | Napredne tehnike obrane i napada u korporativnim sustavima – Danijel Teslić, Combis

Pružamo detaljan pregled tehnika naprednih napada u internim mrežama, lateralnog kretanja, zaobilaženja standardnih sigurnosnih mjera i eksploatacije sustava u realističnom okruženju iz perspektive napadača. Pokazat ćemo kako se boriti protiv naprednih napadača, otkriti vam kako prepoznati i detektirati indikatore proboja te na koji način prilagoditi okruženje s ciljem povećanja sigurnosti cjelokupnog sustava.

Preuzmite prezentaciju

11:00 – 11:30 | IBM Security Verify Privileged Access Management – Ivan Petrović, IBM

Nove paradigme IT sustava podrazumijevaju da će vašim sustavima redoviti pristup imati i vanjski djelatnici, da će administratori imati posebne ovlasti koje treba nadzirati, a ponekad i adekvatno ograničiti. Izazov je i detekcija nekorištenih računa – sistemskih i korisničkih koji su često cilj napada malicioznih aktera. Jednostavno i efikasno rješenje je uvođenje sustava za upravljanje privilegiranim računima  – PAM.

Preuzmite prezentaciju

11:30 – 13:00 | Zakuska

Posebno će nam zadovoljstvo biti ugostiti vas i na ukusnoj zakuski koja slijedi nakon predavanja.

Prijave su zatvorene.

 

 

 

 

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj telefona +38513657413 ili pošaljite e-mail na adresu: marketing@combis.hr.